Medellin 2019.07.01. 15:06

Ceglédfürdő

Hi!

Hazajöttek pénteken a gyerekek az első táborból, aztán mentek is tovább Velencére hétvégére, illetve most már új táborban vannak a Csiki Pihenőkertben. Nem azt mondom, hogy már elegük van a táborokból, de igazából már nyár elején ki voltak borulva, miután felsoroltam nekik a táborokat. :) Én megértem, hogy otthon akarnak lenni, de még nem merem egész hétre otthon hagyni őket. Meg az nem is túl építő jellegű, hogy akkor egész nap telefonoznak, xbox-oznak. Így legalább van program, gyerekek, fürdőzés, stb. De tényleg azt látom, hogy Bence kezd kilógni az átlagéletkorból. Ez neki így már tényleg nem lesz szórakoztató. Jövőre jól át kell majd gondolni, hogy mi legyen. Mindenesetre, egyelőre még táborozás van.

Mára kellemes 36 fokot ígértek, úgyhogy remélem, túlélik... A további napok már kellemesebbek lesznek, ideálisabbak táborozáshoz. Ja, amúgy a fiúk kalózos tematikájú héten vannak most, Kincső görög konyhaművészetin. Remélem tetszeni fog nekik.

Múlt héten ugye Ceglédfürdőn voltak. Hááát, összességében jól érezték magukat, és voltak jó programok (Ceglédi fürdő pl, ahová vissza kell mennünk, mert Kincső nem tudott lecsúszni vmi csúszdán, és azt pótolni kell :D ), de már az első napon kiderült, hogy a szállás szörnyű. Igénytelen és koszos. Illetve a kaja is kevés és szar. De a körülményeket leszámítva jól érezték magukat. :) Sok ilyen sulis táborhely van, sajnos kikerülhetetlen, hogy ne fusson bele az ember valami rosszabba. A tavalyi helyük pl átlagon felüli volt. Ez most meg átlagon aluli. Ez van, túlélték. :)

Nagyon cukik voltak, többször beszéltem velük telefonon - bár nagyon rossz volt a hálózat, alig lehetett érteni vmit. Kincső pl azon problémázott hosszasan, hogy nem tudott nekem valami ajándékot megvenni, mert csak két darab volt belőle, de valamelyik szemét 4.a-s lány megvette előtte mindkettőt. :D De végül kaptam tőle (saját) kézzel festett cicás követ. :) Levitől meg valami szívecske medált. Bencétől semmit. :D Bár én mindig mondom nekik, hogy magukra költsék a zsebpénzt. De pl a fiúk olyan ügyesek, hogy a strandon is Kincsőnek kellett mindent megvenni nekik, mert ők még pénzt is elfelejtettek vinni oda a szállásról (ezért is nem volt Kincsőnek ideje minden csúszdán lecsúszni).

Szóval, tábor volt, utána Velence, és idáig fél délutánt voltak otthon. De most minden nap otthon fognak aludni, és hétvégén is itthon lesznek, úgyhogy rá tudnak majd pihenni a következő otthon-mentes hetekre. :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr6514920850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása