Hi!

Rettenetesen sűrű két hetünk volt, mióta nem jelentkeztem, és nagyon sok minden történt.

A teljesség igénye nélkül, nem időrendi sorrendben: Volt tavaszi szünet. Bence és Kincső voltak Ausztriában a Family Parkban sulival. Kincső volt jutalomkiránduláson. Bencét nem fogják elvinni az osztálykirándulásra. Be voltunk rendelve az apjával az igazgatóhoz. Voltunk Dóriéknál, és túl vagyunk a Húsvéton. Leventének már találtunk egy kvázi pszichológust, de még kerítek egy igazit is. Van új fürdőszobabútor, és azóta váratlanul átestünk egy lakásfestésen is. Bence moziban volt a haverjával, de voltunk együtt is. 3 különböző szülinapon vettek részt a gyerekek két nap alatt. Voltunk ökonapon a suliban, azaz szombaton sulit takarítottunk, rendet raktunk, és ültettünk. Kincső volt díjátadón. Voltunk a Héroszban, mert Kincső önkénteskedni szeretne, de csak 16 éves kortól lehet. Vittünk azért mindenféle adományt is. Bencével éjszakáztam, lehet, hogy vírus. Voltak nálunk Reniék szülinapozni. Voltunk fogszabályzósnál, és ma megyünk asztalt foglalni garázsvásár miatt.

Nos, ha ezt mind sorba kéne vennem, hogy melyik eseményen mi történt, és miért, és hogyan, és mi a helyzet... :D Szóval, megértéseteket kérem. Amelyik épp aktuálisan szóba fog kerülni a jövőben, ahhoz majd hozzákanyarítom ezeket is egyesével előzményképp, de, mivel a tavaszi szünet és egyéb megbetegedés miatt jó egy hétig szabin voltam, nagyon összegyűlt a melóm is idebent.

De majd írok. :)

Pá!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr6814795432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása