Hi!

Újra gép előtt vagyok, úgyhogy megpróbálom egy bejegyzésben összefoglalni röviden az elmúlt 1 hónapot. :)

A téli szünet előtti utolsó hétben volt a gyerekek színi előadása, egész héten. Sőt, szombat is munkanap volt, úgyhogy 6 napon adtak elő. Mivel az előadások (keddtől) csak délutánonként voltak, ezért én is szóltam a munkahelyemen, hogy délutános leszek, és volt vagy 3 (!) hetem aludni. Csodás volt. :) Egy idő után már a szomszéd közértbe is smink nélkül mentem át, úgy ki voltam simulva. :D Persze nem ezzel telt egy egész hetünk, hogy délig ki sem mozdulunk az ágyból/lakásból, mert elmentünk moziba is egyik délelőtt, meg Cyberjump-ba is. Oda már nagyon régóta akart menni Kincső, de sosem volt lehetősége, úgyhogy megígértem neki, hogy még év vége előtt elviszem oda ugrálni. :) Hát, az valami borzasztóan drága hely. Néztem, ha ott akarnék szülinapi bulit tartani, az vagy 70ezer forintomba kerülne (ha jól rémlik). A játszóházas/Nerf/lézerharc bulik sem olcsók, de ez... Ennek kapcsán ki is találtam, hogy rábeszélem a gyerekeket, hogy szüntessük már be ezeket a bulizásokat, és abból a pénzből inkább menjünk el valahova wellnessezni. :D Inkább egy teljes napos Galerius fürdőzésre menjünk Siófokra, vagy Aquaworld-be, bárhová. Egy ilyen egész napos kiruccanás sem olcsó, de sokkal szórakoztatóbb, és jobb hatással van az idegeimre... :)

Visszatérve. A délelőtti semmittevések vagy aktuális programok után megebédeltünk, és bevittem őket a suliba 2 előtt, én meg mentem dolgozni. Aztán bent voltam, míg vissza nem kellett menni értük fél 7 körül. Bence - szokás szerint - a háta közepére nem kívánta a dolgot, Kincsőnek két szerepe is volt, ő pezsgett, Levente meg csak simán tette a dolgát. De kimondottan lelkesnek ő sem tűnt. :)

Lezajlottak közben a karácsonyi ünnepségek is ezeken a délutánokon, előadások előtt, vagy két előadás közt. Vettem megint jó sok rágcsát, üdítőt, ajándékot; de legalább most nem volt semmi olyan jellegű kötelezettség, amitől inkább a Dunának mentem volna. A jelmez kapcsán volt jó sok fejfájásom, de kaptam segítséget, mormotafarkat, barna alsót, úgyhogy összeállt minden jelmez az előadásra. Szombaton én néztem meg a gyerekek előadását, anyu hétfőn, Süvi és Lívia pénteken. És onnan már egyből mentek is az apjukkal el pénteken, és Karácsony másnapjáig ott is voltak. Ettől függetlenül mi még Kincsővel díszítettünk fát egyik délelőtt, mert abban részt akart venni, így a szabad hétvégémre csak a takarítás, ajándékcsomagolás és összeszerelés maradt. Még főzni sem kellett nagyon. Legalábbis közel sem annyit, mint másoknak a több napos ünnepségre. :D Ellenben sütöttem hókiflit apunak. :) 25-én kaptam vissza őket, de nagyon zokogva mentem értük Líviához. Ugyanis december 22-én megdöglött Pöttöm, Kincső mindene, a kis hörcsöge. Egész hétvégén azon stresszeltem, hogy fogom elmondani neki. Ha felhívom, akkor elcseszem az egész Karácsonyát. Ha 25-én boldogan betoppannak, hogy végre otthoni karácsonyozás, végre Pöttöm, az sem jó. Nagyon nem jó. Úgy határoztam végül, hogy én megyek értük, hogy hazaúton már kizokoghassuk magunkat. És így is lett.

Az ajándékokkal nagyon elégedett volt mindenki. Bence kapott számítógépet, Kincső sminkasztalt, Levi Xbox headset-et és telefont (aputól). Anyuék is átjöttek délután, hogy oda tudják adni az ajándékokat a gyerekeknek. 27-én pedig, ahogy nyitottak a boltok, már mentünk is le a Camponába hörcsögöt venni. :) Az új állatka neve Manó, és még nem kezes. De majd biztos az lesz, Kincsőt ismerve... :) Az év utolsó pár napját nagyjából semmittevéssel töltöttük, vagyis csütörtökök este mentünk csak házon kívülre. A gyerekek anyunál voltak pizsiparty-n az unokatesókkal, mi meg szintén party-n voltunk az unokatesókkal, csak nem pizsis jellegűn, hanem evős, ivós, társasjátékozós jellegűn. :) Tibi már összeköltözött Esztivel, úgyhogy náluk volt a kariparty.

Szilveszterre pedig megint mentek vissza a gyermekek Velencére, és éjfélig ébren maradhattak koccintani. Levi addig se húzta, Bence meg sokkal tovább, ha minden igaz. :) Aztán a szilveszter utáni első héten még szünetük volt, és én is szabit vettem ki, pihentünk tovább. Talán csak két kimozdulásunk volt. Egyik egy szabadulószobás programra, amit Dóritól kaptak, illetve egy hétvégi szánkózás, ha már leesett a hó. Ja, és voltak Líviával Múmia kiállításon is, tőle azt kapták karácsonyra, és az is nagyon érdekes volt a visszajelzéseik szerint.

Hétfőn pedig kezdődött az iskola, és a korán kelés; és innentől folytatom majd az eseményeket, kicsit rendszeresebben, mint havonta. :D

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr7714554140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása