Hi!

Hogy megnyugtassak mindenkit, gyorsan megírom az új fejleményeket. Tegnap már tetszett nekik a tábor. :) Levi azt mondta, hogy kezdi megszokni a sok úszást. Kincső pedig szerzett egy legjobb barátnőt, úgyhogy emiatt már eleve remek minden. :) És a bobozás tök jó volt, és menjünk majd bobozni mi is. (Idáig úgy tudtam, hogy a gyerekek csak felnőtt társaságában mehetnek le, azért nem voltunk idáig.) És, mivel délután boboztak, ezért nem unatkoztak az árnyékban ülve. :) Úgyhogy én is megnyugodtam, hogy nincs semmi katasztrófa, ők is kezdenek belerázódni a helyzetbe, úgyhogy összességében jó lesz ez a hét szerintem. :)

Délután még voltunk anyuéknál medencézni, vittük Milánt is, úgyhogy jó későn értünk haza. A polifoam és pokróc ellenére tegnap is vittem haza saras törcsit, de tegnap úgyis vettem egy újat a Dechatlon-ban Levinek (neki még nem volt olyan, mint amilyet a többieknek vettem sulis úszásra).

Ma megyünk évzáróra az iskolába 5-re (a műsor fél 6-kor kezdődik) és utána lesz biziosztás. Rettenetesen utálom az évnyitókat, évzárókat. Indokolatlanul hosszúak, és mind nyár elején, mind nyár végén szörnyű meleg van, odasüt a nap az udvarra, és túlélésről szól az egész. Biziosztás után pedig piknikre kell menni, mert Bence délutános tanárnőjét elbúcsúztatjuk. A suli melletti templomkertben lesz az esemény, úgyhogy van nálam pokróc, tányér, pohár, villa, szalvéta. (És 3 szett ünneplőruha, mivel tábor után már nem megyünk haza.) Veszek még üdítőt, rágcsát. Lesz nagy parfétorta is 33 főre. (Vagy több torta.) A hátam közepére nem kívánom ezt a programot sem, nem ismerem a szülőket sem nagyon (szülinapok miatt már 1-2-t), dehát a gyerek miatt muszáj ezt is. Ott vannak a haverok, illetve nem én akarok a bunkó lenni, aki erre sem jön el. (A "sem" enyhe túlzás, mert minden ilyen kötelezettségen részt veszek, ha nem megoldhatatlan.) De ott lesz Zita néni is, és nem lesz őszinte a mosolyom a biziosztás után. :D

Holnap meg anyuéknál lesznek a gyerekek tábor után, mert jönnek megint látogatóba a kanadai rokonok, hozzák az unokát is (pár évvel idősebb csak a gyerekeimnél), és nagyon várják, hogy megint találkozzanak. :) Úgyhogy minden napra van valami.

Ja, nem túl fontos, de megemlítem. Új divat van egy hónapja, nevezetesen a fidget spinner nevű játék. Ez sajnos fogyóeszköz jellegű, mert el tud törni, be tud rozsdásodni, homokszemek kerülhetnek a szerkezetbe (szó szerint értendő mindegyik). Aki azon elmélkedik a nyár folyamán, hogy mivel lepje meg a gyerekeket különböző alkalmakkor, az vegyen fidget spinnert. :) Régióban 1350 forint, de van biztos olcsóbban is (drágábban is); én ebay-ről veszem őket. Csak arra heteket kell várni. De ott olcsóbban lehet beszerezni, ha valakit ez az opció érdekel inkább - és ott nagyobb is a választék. :)

Egy gyerek kivételével már megkaptam a következő tanévi tanszerlistát, kötelező olvasmányok listáját. Lassan megkezdhetem a felkészülést szeptemberre, pedig még csak ma van az évzáró ünnepség. :o

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr5612610647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása