Medellin 2017.06.14. 10:36

Suli vége

Hi!

Ma van az utolsó nap az iskolában. Azaz holnap még 9-re be kell őket vinni ünneplőben a ballagásra, de ebéd után el is lehet hozni őket, úgyhogy az már nem számít annyira. :) De az egész hét ilyen laza volt már. Játszótérre mentek, meg fagyizni, vagy egész nap az udvaron vannak. Már csak gyerekmegőrzés van leginkább. Bár Levi állítja, hogy ők még szoktak tanulni is azért. Dehát, nem érdekes, mert tényleg ez az utolsó nap. :)

Kincső már nyaral szombat óta, ő már pénteken befejezte a sulit. Nagyszülőkkel és keresztanyjával van Dobogómajoron, és igen jól érzi magát. :) Néha felhív és beszámol, meg ugye Dóri is megoszt egy-két képet Fb-on, hogy merre járnak épp. :) Meg persze Levi is hazatért közben Libanonból. Erről nem tudok sokat írni, hiszen nem én voltam vele, de azt tudom, hogy remekül viselte a hosszú utat. Nem volt vele semmi gond se a repülőtéren, se a gépen. Pedig Törökországban vagy 4 órát kellett várniuk a csatlakozásra, és hazafelé meg éjszaka utaztak. :/ Párszor beszéltem vele Skype-on, lelkesen mesélte, hogy merre járt, úgyhogy jó élményekkel jött haza. :)

Visszatérve a sulira. Levi ma csak ebédig lesz, ebéd után szülinapra megy, viszik el. Ez az utolsó szeptemberig, a számításaim szerint. Június első szombatján voltunk ugye Noémi szülinapján. Rákövetkező pénteken Lilla szülinapján. Két napra rá vasárnap Vili és Mendel szülinapján. Ez két külön szülinap. Egyik 1-től, a másik fél 4-től volt, két különböző helyen... Most szerdán Aléna szülinap. Botrány. Tényleg, ezt az egészet csak azért csinálom, mert a gyerekek miatt, hogy örüljenek. Biztos rosszul esne nekik, ha nem mehetnének, és nyilván én is örülök, hogy ennyi barátjuk van. De azért....:/ Na. A dupla szülinapos vasárnap előtti szombaton meg Bence egyik osztálytársánál volt a két fiú játszani, meg medencézni (volt még pár osztálytárs rajtuk kívül), úgyhogy aznap is estére kerültünk haza. És azért is voltak Benedeknél szombaton, mert előtte lévő vasárnap meg ő volt nálunk Lilivel vagy fél 8-ig. Nem, nem unatkozunk hétvégente sem... Hogy mikor volt időm takarítani utoljára, azt meg ne feszegessük. :o

Az év végi dogákon túl vagyunk már rég. Az eredmények alulmúlták a várakozásaimat, de már elengedtem ezt a dolgot. Olyan lesz a bizi, amilyen. Mármint mindenkinél. Bence eredménye rosszabb lesz, mint félévkor. Kincsőnek is, most már nem lesz kitűnő. Levi még csak írásbeli értékelést fog kapni, de végre érkeztek százalékos eredmények az ellenőrzőjébe, amiből azért látom, hogy ő sem kitűnő. :) Azért itt-ott becsúszik pár nyolcvanakárhány százalékos dolgozat a 100%-osok mellé. :) De most már itt a nyár, és ez a legfontosabb mindenkinek - nekem is. :)

Furulya már nincs (vagyis Kincső nincs itthon), múlt héten voltunk utoljára fejlesztőpedagógusnál, és ma van az utolsó taekwondo is. Nincs több délutáni kötelezettség sem. Cserébe jönnek a táborok hamarosan, meg a szabadidős programok. (Már amennyi, mert én nem leszek szabin.) Jövő héten még nincs semmi, akkor lesz még egy évzáró ünnepség is, de utána mennek Sümegprágára sulis táborba. Utána pedig mennek Kamaraerdőre a szokásos iskolai táborba, meg a szokásos templom által szervezett táborba. Bence megy egy hét Balcsira is közben Milánékkal, de az még nem tudom, melyik tábori hétre esik.

Most gondolkozom, de szerintem az év végi felmérőkkel tarkított hét óta (amikor utoljára írtam) más említésre méltó nem történt. Hétvégén Levi névnap lesz, együtt tartva anyu és Reni szülinapjával. Ez legalább nem játszóházban lesz. :D De még senkiek nem vettem semmit. :(

Legközelebb majd a bizonyítványokról számolok be.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr2612592271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása