Hi!

Sajnos ugyanazt tudom mondani, mint minden ilyen alkalommal. Reggel 8-kor leülök a gépem elé melóban, és délután 3-kor úgy állok fel, hogy a többi marad holnapra, ment mennem kell. És ez január elseje óta így van, úgyhogy egyszerűen nincs időm blogot írni. :/ Most egy fél órával, órával később látok neki a dolgomnak, mert nincs bent főnök...

Sztorizni nagyon most sem tudok, csak megírom címszavakban, hogy az elmúlt egy hónapban mik történtek.

Voltunk sportantopometriai vizsgálaton. Ilyen ingyenes szűrőnap volt a fehérvári úti rendelőintézetben, és bejelentkeztünk rá. Arról nem sztorizok, hogy folyt a vizsgálat, milyen pancser, bunkó, alkalmatlan banda hiszi azt magáról, hogy remek szolgáltatást nyújtanak, de az elemzés alapján a két fiú 180-190 közötti magasságot fognak elérni (szerintem többet), Kincsőnek pedig 176 centit írtak. Hááát, meglátjuk. Mindenkinek javasoltak küzdősportot, Levinek vagy Kincsőnek pingpongot, vagy tollast, vagy mit írtak még. Baromság. :) Ezek jók mindenkinek amúgy is. :)

Aztán jött a tavaszi szünet és Bence szülinapja. Süvi haza tudott jönni  a tavaszi szünetre, úgyhogy voltak vele is a gyerekek, meg moziban is, meg Sukorón, meg mindenfelé. Bencét is felköszöntötte mindenki, kapott sok mindent, amire vágyott. Új mobilt, menő baseball sapit, táskát, boxzsákot, minecraftos cuccokat, stb.

Mindenféle szülinapokra voltunk hivatalosak folyamatosan, már el sem megyünk az összesre. Havonta átlag 4 szülinapon biztosan lenne jelenésünk. Már anyagilag is kikészítő, mert ez nagyon sok extra kiadás. Nem csak az ajándékokat megvenni, ami legalább 10ezer forint per hó ilyenekre, hanem a többi gyerekemnek és magamnak a belépőket megvenni, kaját megvenni... ezek minimum 5ezer forint per alkalom ilyenkor, de inkább több. Szóval, már megbeszéltem a gyerekekkel, hogy csak a meghívottat adom be, vagy azt se, mert én is unom, hogy minden hétvégén játszóházban ülök fél napokat. :/

Bencénél már volt anyák napi műsor, nagyon ügyesek voltak az előadáson. Bence is. :) Nem rontotta el a pár soros szövegeit, ügyesen táncolt, előadott. Bár látszik rajta, hogy izgul, utálja, kényszer neki, mert nem szeret szerepelni.

Megtartottuk utólagosan a szülinapját is, azaz meghívhatta a haverokat lézerparkba (meg onnan felmentünk a játszóházba). Eddigi legjobban sikerült buli volt, nagyon jófejek az osztálytársai. Nagyon szimpatikus fiúk voltak. Ők már nagyobbak, semmi gond nincs velük, és nagyon vidám társaság volt. Kimondottan tetszett a program, és ők is imádták, ahogy láttam. :) Bence beilleszkedett már teljesen az új osztályába szerintem.

Leviék már túl vannak az erdei táborukon. 4 napra utaztak el Balatonfüredre, ez volt az első ottalvós eseményük. Nem láttam túl lelkesnek, de nem panaszkodott. :) De volt, aki sírt ott is az anyja után. Én ezt megúsztam, de Levi nem olyan lelkes, mint Kincső vagy Bence, ha lelécelésről van szó, hogy kikerülhetnek napokra a felügyeletem alól. :D Nagyon jó szállodában voltak, medencéjük is volt, és mindenféle programokra mentek a környéken. Lóczy-barlang, Tagore sétány, és társaik.

Kincsőék erdei iskolája csak 3 napos volt, nem ottalvós, és csak Budaörsig mentek. A tanár mást nem tudott bevállalni, mert a gyereke felügyeletét nem tudta megoldani. Csiki pihenőkertben voltak, nagyon sok jó programmal, és nagyon élvezték. Persze Kincső nagyon csalódott volt, hogy az összes tesó ottalvósra mehet, ő meg nem, de megynyugtattam, hogy a nyári furulyatábor ottalvós lesz, és idén ő megy mamáékkal ottalvósra Dobogómajorra, úgyhogy megnyugodott. :) Képek a táborról itt vannak: https://www.facebook.com/pg/csikipihenokert/photos/?tab=album&album_id=1578644475487470

Bence épp ezen a héten van táborban, Izményben, a Mecsek mellett. A tanárnő minden nap megírja, hogy milyen programjaik voltak, és küld csomó fotót, úgyhogy tudom, hogy Bence remekül érzi magát. :) Ők öt napra mentek.

Levivel voltam a Külügyminisztériumban útlevelet csináltatni, mert egy hónap múlva megy Bejrútba. Szép bundás haja van a fotón, másnap vittem őt fordászhoz. :D Most eléggé meg van kopaszítva, de azért még hasonlít a fényképére. :) Kincsőt is megfodrászolták kicsit. Csak olyan felfrissítés jelleggel, mert nagyon rég vágták a haját. Mióta megszületett, kb egyszer... Kifizettem arra is csomó pénzt, de semmi változás nem látható fején. :D Viszont élvezte, hogy most az ő hajával is foglalkoznak. :)

Most hétvégén Kincső Sukoróra megy, Levi szülinapra (csak beadom), Bencével meg átmegyünk Reniékhez. Bence még nem is volt ott, illetve Reniéknek van egy új kiskutyájuk egy hete, és azt is megnézzük. :)

Volt az elmúlt egy hónapban 3 szülői értekezlet is, de nem mentem el rájuk. Mondjuk kettő ebből egyidőben volt, tehát eleve nem tudtam volna mindre menni. Egyet nem tudtam megoldani, mert anyuék is elutaztak, én meg mindenképp edzésre akartam már menni, mert a tavaszi szünet és egyéb okok miatt több alkalom is kimaradt, a másik meg már nem érdekelt... Az elmúlt 6-7 évben minden gyerek minden fogadóóráján is szülőijén ott ültem lelkiismeretesen, de most így elég lett. Elég zsúfolt így is minden hetem (hónapom, évem), ez most nem fért bele. Mert nem akartam, hogy beleférjen. Lázadok. :D

Kincső átköltözött a lányszobába teljesen magától. Vagyis csak ismerkedik, mert most megint a régi helyén alszik. Múlt héten azért, mert Levi nem volt, és Bence nem akart egyedül aludni, most meg Bence nincs, és Levi nem akar egyedül aludni. :D Úgyhogy Kincsőnek két ágya is van, aztán hosszútávon marad már a másikban. Ha elkészültek a szobáik nyáron, onnantól pláne, mert a fiúszobában már csak két ágy lesz. :)

És, mivel átköltözött, ezért nagy munkában volt a szobájában, és ezzel párhuzamosan a kertjében is. Ültetett növényeket. Mármint magokat, amiket otthon talált. Retket és mézontófűt. Majd meglátjuk, lesz-e belőle valami. :)

Bence még mindig jár fejlesztésre, bár ebben a hónapban két alkalom kimaradt a tábor és az anyák napi ünnepség miatt.

Nemsokára (jövő héttől) indul a nagyüzem, a véghajrá, mert egy hónap múlva vége a sulinak, és mindenhol nekilátnak megírni minden tantárgyból az év végi felmérőket. Jelzem, én már most feladom, hogy még el sem kezdtem a velük való tanulást. :o Még nem tudom, hogy csináljuk végig, de Kincsőnél tudom, hogy lesz úgy, hogy három egymást követő napon lesznek különböző tantárgyakból felmérők. És akkor még ugye ott van nekem Bence, akivel minden este jeleneteket rendezünk majd. :/

Még mindig  Kincső a leglelkesebb olvasó, de a fiúk is kiolvasnak havi 4-5 könyvet, úgyhogy ezzel aránylag elégedett vagyok. És Kincső nekilátott email-ezni a családtagokkal. :D Amúgy már a hó sem esik, csak az eső, de néha már tudunk menni a Bikásra, és egyéb szabadtéri programokra. Mint pl játszótér...

Ezek jutottak eszembe április kapcsán, és majd jelentkezem, amint tudok.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr6712497727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása