Medellin 2017.03.07. 09:57

Levi szülinap

Hi!

A legkisebb gyerek is már 7 éves lett, tehát egész héten ünnepségsorozatok voltak - ahogy az felénk szokás. Előző hétvégén Líviáéknál voltak a gyerekek, és kapott sok olyan dolgot, amit szeretett volna. Pl. súlyzókészletet, hiszen mire vágyhatna egy hét éves? :D De persze kapott mindenféle harckocsis, katonás játékot is, mert arra is vágyott. Ahogy tőlem meg fegyverekre. Együtt mentünk ajándékot venni, míg Kincső furulyán volt, mert az utóbbi pár hétben nem volt egy gyerekmentes percem sem (kivéve, amikor dolgoztam, de onnan meg suliba kell menni értük, nem shoppingolni), úgyhogy most így alakult. Vetetett is velem egy kardot, és egy pisztolyt. Mást nem kért, hiába ajánlgattam neki, hogy nézzen még valamit. De ezekkel boldog volt, nem vágyott másra, így kemény 1200 forintot hagytam a boltban. :D A szülinapján küldtem be a gyerekkel 4 doboz sütit (csokis kekszet), hogy bent is ünnepeljenek, mert szokás. Úgyhogy felköszöntötték az osztálytársak is. Vasárnapra játszóházas bulit szerveztem neki, amire meghívhatta az osztálytársait. Ügyesen engedtem többet hívni annál, amit ideálisnak tartok ilyenkor, és ez így rendben is volt, mert 2 gyerek nem tudott eljönni, így pont annyian voltak, ami még tűréshatáron belül esik nekem. :)

Levi a Camponába szeretett volna menni szülinapra, mert mostanában minden ilyen alkalom az Elevenparkban van, ő viszonyt hiányolta már ezt a "régi" helyet. De mondtam neki, hogy sajnos ez volt az utolsó alkalom, hogy ide jöttünk szülinapozni, mert azzal indult az egész, hogy előbb érkeztünk, és nem engedtek be minket. Fél 2-től volt a buli, és fél 2 előtt 5 perccel mehettünk volna csak be, mert ez a szabály. Vagy, percalapú számlázás alapján fizessem ki azt a +15-20 percet, ha be akarunk menni. Szóval, 3 órára foglaltam termet, több, mint 40ezer forintot hagytam ott, és nem mehettünk be. Ott álltunk a pult két oldalán, farkasszemet nézve a dolgozókkal, mert a szabály, az szabály. Én meg ugye direkt azért mentem előbb, hogy le tudjunk cuccolni, át tudjunk öltözni, el tudjuk foglalni a helyünket, hogy fél 4-kor én mindennel készen tudjam fogadni a vendégeket. Nos, a pult előtt már sikerült fogadnom az egyik vendéget, kabáttal, cuccokkal a kezemben, toporgó gyerekekkel a lábam mellett. Zseniális megoldás, tényleg. Többet nem jövünk ide, már csak azért sem, mert rohadjanak meg.

Amúgy a gyerekek jól érezték magukat, nem sokat láttam belőlük. A szülők nagyrészt, csak beadták őket, hárman ücsörögtünk csak ott három órán keresztül. De sok dolog tényleg nem volt velük. Aki kifáradt a szaladgálásban, az jött inni kérni, és akkor töltöttünk. Rendeltem pizzát, pogácsát, tortát, de nem nagyon ettek, eléggé el voltak foglalva, csomó kaját vittünk haza. Ami viszont el is fogyott vacsira, mert addigra éheztek meg a délutáni ugrálástól. :) Levi kapott sok szép ajándékot, szerintem a felét még ki sem bontottuk. Voltak közte fegyverek, Lego-k, logikai játékok is. Fél 5-ig tartott a buli, utána mentünk haza.

Másnap pedig anyuék, nagyi, Reniék jöttek át köszönteni, ezzel telt a délután. Nagyitól megkapta a Star Wars pólót, amit együtt vettünk neki szintén, anyuéktól kapott még egy csomó kardot, pajzsot, amit apuval néztek ki, meg kapott még valami Legofigurákat. Úgyhogy térdig ér már megint a játékhalom a lakásban, de a gyermek elégedett, és boldog, és szépen megköszönt mindent, hogy ilyen jó szülinapja volt. :)

Ami még téma lenne, azok az iskolai dolgok, szar eredmények, romló teljesítmények, de erre most nem akarok gondolni, főleg ilyen szülinapi, jó dolgok mellett. :) Majd máskor.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr1812319175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása