Medellin 2016.08.05. 10:46

Nyaralások

Hi!

Csak egy nagyon rövid összefoglalót írok, hogy azért legyen itt valami.

Úszótábor után Levi ment vissza még oviba, a nagyok pedig két hét Kamaraerdei táborba mentek. Ez szerencsére nagyon tetszett nekik, volt jó sok program, napi két medencézés, stb. Jövőre is mennek majd, nincs ezzel a táborral semmi gond. Már nem olyan, mint régen, de nekik nincs összehasonlítási alapjuk. :)

Múlt héten pedig a szokásos Templomtáborban voltak. Idén már nagyon sokan voltak, kb 30 fős létszám volt már, mert évről-évre egyre többen jönnek. Most is volt csomó ismerősük az oviból, és megint sok jó programjuk volt, idén is nagyon élvezték a dolgot. Remélem, hogy jövőre se lesznek még túl nagyok ehhez - vagy akkor már mennek az iskolás csoportba. (Azt hiszem, hogy már két csoport van, egy ovis-kisiskolás, meg egy iskolás csoport.)

Ezen a héten pedig Sukorón vannak az apjukkal és a nagyszülőkkel. Innen annyi infóm van, hogy Bence már aludt sátorban, voltak horgászni, Levi fogott már gyíkot, Kincső meg kora reggel madárlesen volt (önszorgalomból, egyedül). :)

Amúgy a nyára feladott leckéknek még neki se kezdtünk, de legalább a kötelező olvasmányoknak már nekiláttak a gyerekek. Én a jövő héten tervezem elkezdeni a sulira a bevásárlást, és a közös nyaralás alatt a nyári lecke  bepótlását. De ez még odébb van. :) Ha már én leszek nyaralni a gyerekekkel augusztusban, arról majd bővebben beszámolok utólag.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr308912492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása