Medellin 2016.05.20. 12:04

Anyák napja

Hi!

Folytatom a pótlást.

Az elmúlt hetekben voltak az anyák napi ünnepségek is mind a három helyen. Kicsit féltem előre, de szerencsére három különböző napra esett a három ünnepség.

Levi nyitotta a sort egy pénteki napon. Az oviban ugye személyes köszöntés van, vagyis a létszám miatt kettesével köszöntik a gyerkek az anyukákat, nagymamákat. Idén nem is a csoportszobában volt az esemény, hanem egy külön helységben. Levi volt az első, vagy a második köszöntő, az egyik kislánnyal. Rettenetesen ügyesek voltak, gyönyörűen elszavalták a verseket, elénekelték a dalokat. Hibátlan volt. :) Utána megkaptuk az ajándékainkat, és a tornateremben volt az ún. szeretetvendégség.

Ezzel kapcsolatos mókás sztori, hogy Levi előre megsúgta anyunak, hogy virágot fog kapni. Anyu meg mondta neki, hogy akkor azt majd elülteti a kertben. Levi meg egyből felcsattant, hogy azt ugyan nem ülteti el! :D Anyu kicsit pislogott, nem igazán értette a dolgot - amíg meg nem kapta a jeles alkalom kapcsán a papírból készült virágot. :D

Hétfőn Kincsőnél volt ünnepség. Ez volt az első iskolai anyák napi ünnepség, és azt kell, hogy mondjam, hogy ilyen színvonalas előadást még nem láttam. (Mondjuk az összehasonlítási alapom csak egy volt, Bencéék elsős előadása.) Nagyon sokat készültek rá. Volt ott színi előadás, furulyázás, tánc, ének, ami kell. Nagyon ügyesek és lelkesek voltak, és nagyon jó és élvezetes programot állítottak össze a tanárnők. :) Anyu csak a végefelé futott be, mert rá hárult a megtisztelő feladat, hogy elhozza Bencét edzésről, mert apu meg úszni volt Leventével. Nem mindig egyszerű ezeket összeszervezni. De legalább odaért a végére. :) Amúgy az egész ünnepség egy fél órás szülői értekezlettel kezdődött, úgyhogy nem végeztünk hamar.

Kedden pedig Bencéhez mentünk ünnepségre. Hát, egy cseppet sem volt élvezetes. :D Többé-kevésbé ügyesen elszavalták a verseiket, Norina zongorázott egyett, Virág csellón játszott egy dalt, majd síri csendben végighallgattunk magnóról valami számot, és ennyi volt. Nem feltétlenül akarom megörökíteni, de kb Bence volt az egyetlen, aki belesült a szövegébe.

Mindegy, túl vagyunk ezen is, jövőre pedig megint összetehetem a két kezem, hogy ne essenek egy napra az ünnepségek.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr508734272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása