Hi!

Áprilisban ismét aktuális volt Bence sportorvosi vizsgálata. Nem mintha szükség lenne rá, hiszen nem versenyzik (és soha nem is fog, ahogy látom rajta :D ), de ilyenkor van egy lógós napunk, esetleg moziba beülünk, stb, úgyhogy rendszeresen elmegyünk mindig a vizsgálatra. Idén lett volna a nagy vizsgálat, és innentől már csak évente kellene menni, de úgy alakult, hogy pont aznap reggelre szerveztek be a sportorvosoknak egy értekezletet, ami elhúzódott, úgyhogy az asszisztens csak egy vizelet/ekg vizsgálatra írt be minket. Azt mondta, hogy nem akar mindenkit megszívatni, hogy itt üljön estig a csúszás miatt, és amúgy is egy éven belül vagyunk pár nap híján, így nem kötelező még a teljeskörű vizsgálat, így erre is ki fogja adni az igazolást a sportorvos. :) Úgyhogy onnantól elég hamar végeztünk. Jobban mondva ilyen rövid idő alatt még sosem. :D Bence a tavalyi évhez képest nőtt talán 6 centit (hát, ezért nem jó utólag blogot írni, mert elfelejtem az adatokat), és súlyban is gyarapodott szépen. Ami nagyon tetszett a dokinak, hiszen a pálcikaemberkém izmot szedett fel, most már kezd igazi kis teste lenni. :D Ha nem is fekszik neki a taekwondo, és nem is ügyes benne, akkor is csinálnak annyi erősítő gyakorlatot, hogy gyakran van már izomláza is itt-ott. :) Meg persze edzésen is képes kajláskodni, és akkor büntiből nem kevés lépcsőzést/felülést/fekvőtámaszt/guggolást kell csinálnia. :) Legalább erre jó a rendszeres edzés.

Orvos után pedig elmentünk az Allee-ba. Valamit nézni, venni akartam - már nem tudom, hogy mit - és megbeszéltem Bencével, hogy intézzük el azt, utána talán mozi, akármi. Na, helyette úgy nézett ki a dolog, hogy rohantunk be melóba S.O.S. a sportorvos után, utána rohantunk Allee-ba bankba, egyéb helyekre, és végül úgy kószáltunk fel-alá, hogy én folyamatosan két telefonon beszéltem, ügyintéztem, Bence meg közben csendben és megértően ballagott mellettem (ezerszer bocsánatot kértem tőle, miközben épp nem telefonáltam), és fagyizott, Lego-kat nézett, stb. Lényegében egész délután dolgoztam az Allee-ban mászkálva. A mozi meg kimaradt, mivel be kellett ugrani melóba, és csomó idő elment emiatt is. Ja, és késő délután a három gyerekkel még be kellett mennem a városba meló miatt, miközben iszonyat dugó is volt a BAH csomóponton elromlott lámpák miatt. Oda- és visszafelé is megszívtuk. Úgyhogy sajnos ez a szabadnapunk nem akakult jól, ahogy kellett volna - mert mostanában a melóm ezt nem engedi. :/

Levinek is volt az elmúlt hetekben szünnapja az oviban. Anyuhoz tudtam volna vinni, de, mivel Levi sosem beteg, ezért sosem hozom be melóba, és már nagyon szeretett volna jönni velem. :D Úgyhogy azon a napon Levinek úgy volt szabadnapja, hogy egész nap bent volt az irodámban. :) De nagyon jól viselkedett a hátsó szobában, nem zavart napközben, mint Kincső, vagy akár Bence szokott. Jól megbeszéltem vele előre, hogy ne jöjjön előre minden hülyeség miatt, ha unatkozik, mert nagyon nem érek rá sajnos - és nem is jött, szépen játszott hátul a számítógépen, meg a telefonomon. :P Edinával trécselt jókat, és alig várta, hogy megint találkozzon vele. :D Amire volt is alkalma, mert az elmúlt hetekben volt olyan is, hogy be kellett mennem 1 körül Leviért az oviba baleset miatt, és nem szándékoztam már visszajönni az irodába. Még csak 20 perce jöttem el, épp az ovi folyosóján álltam, amikor hívott a főnököm, hogy S.O.S. ügy, mikorra érek vissza, azonnal. Úgyhogy szabad pár óránk se volt, jött vissza velem dolgozni, a legnagyobb örömére. :)

Bencének is volt tanítás nélküli napja, akkor anyuéknál volt. Csomó programot beterveztek, de semmi nem lett belőle, mert úgy alakult, hogy az unokatesók is beállítottak váratlanul, úgyhogy már csak egy délutáni kutyasétáltatásra mehetett el, míg mi talán TSMT-re mentünk a másik kettővel. Mindenesetre elég aktív, nem pihenéssel és mókával töltött szabadnapok jutottak mostanában nekik. :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr808709944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása