Medellin 2015.12.06. 17:28

Év végi agybaj

Hi!

Még bő két hét van a téli szünetig, de már javában benne vagyunk a szezonban. Amikor a kötelező jellegű programok naponta követik egymást, amikor szokás szerint a kardomba dőlök, és amúgy is túlélésre játszom. Még csak december első hétvégéje van, és már túl vagyunk az első olyan héten, hogy 7 előtt nem értünk haza szinte egyik nap sem, és a "Mi a vacsora?" kérdésre az a válaszom csütörtökön, hogy "Nem tudom, a héten még nem volt időm vásárolni menni." És van egy olyan rossz előérzetem, hogy ez már nem lesz jobb a következő két hétben - cserébe rosszabb.

Már túl vagyok estébe nyúló, fogadó órán, szülőin, barkács délutánon, adventi koszorúkészítésen, ajándékvásárláson, Levivel a neurológus meglátogatásán. Még vár rám jövő héttől egy újabb fogadó óra (miután megtekintettem a focibemutatót az óvodában), egy úszásbemutató, és közeledik a Pán Péter színdarab 4 napon keresztül. Amiből mondjuk csak egyet fogok megtekinteni, de 4 napon keresztül csak este 6-7 között hozom el Kincsőt suliból (azaz 7 előtt egyik nap sem leszünk otthon). Azon a héten fordított tanrendje lesz, azaz délután 2-7-ig lesz suliban. Persze, megoldjuk, mit nem...

Már vittünk mindenféle adományt a rászorulóknak, azaz a gyűjtésre. Túl vagyunk Kincső szülinapján, bár "zsúrt" nem szerveztem külön. (Az nagyon hiányozna még. :/ ) Már fent vannak a téli gumik a kocsin, és túl vagyunk a Mikuláson is. A pénzeket már leadtam az oviban, hogy ajándékot vegyünk az óvónőknek, szerencsére készítenem semmit nem kell most. Kincső jelmeze az előadásra már megvan, már csak hajpántot kell szereznem. Mondjuk az egyik előadásról még nem tudom, hogy kerül haza a leányzó, mert közben templomi évzárón tekintem meg Levit. Meg biztos egy óvodain is. Mert nyilván ők adnak elő idén, ők a nagy csoport. Közben lesz még egy szombati munkanap is, és nem érzem úgy, hogy a két hét téli szünet túl pihentető lesz itthon.

Ha lesz időm, akkor fentebb felsorolt programok némelyikéről írok majd pár sort - rossz esetben legalább fotókat meg lehet tekinteni róla, hogy milyen események voltak. :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr178143886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása