Hi!

Túl sokat még nem tudok írni, hogy elkezdődött a nyári szünet, mert a gyerekek egyelőre táborokban vannak. Bence két hétig a Kamaraerdei Ifjúsági Park táborában múlatta az időt, és szerencsére nagyon tetszett neki. Anno én is jártam oda, én is nagyon szerettem, reménykedtem, hogy neki sem lesz gondja vele. Persze, már semmi nem olyan, mint régen. Ez már tényleg csak gyerekmegőrzés szerintem. Amikor én gyerek voltam, mindig jelentkezni kellett, hogy milyen csoportba szeretnék menni. Én általában valami kézműves, alkotó csoportot választottam. Most viszont úgy van a felosztás, hogy iskolák szerint, átjárás sincs. Napi két medencézés, néha számítógépezés, és voltak kirándulni is. Ezt leszámítva nem is tudom, hogy mi történik napközben, mert Bence amúgy sem az a mesélős típus. De a lényeg, hogy jól érezte magát. És rettenetesen lelkes volt, hogy kapott zsebpénzt, és minden nap kimentek a boltba valamit vásárolni. Jégkrém, nyalóka, rágó, stb. A napi 200 forint zsebpénz még soknak is bizonyult. :) Egyik nap meg két kis halat hozott haza műanyag palackban, hogy ő fogta hálóval valami kis tóból, amikor kirándulni mentek. Úgyhogy, teli volt élménnyel. :) Pár napot hiányzott csak, akkor Sukoróra ment az apjával horgászni, apa-fia programra.

Ezen a héten pedig már az oviban is elkezdődött az öt hetes szünet. Az első héten - azaz most - templomtáborban vannak a gyerekek, mint minden évben. Idén harmadik alkalommal van ez a lehetőség, és egyre többen jönnek. Most alsó hangon 30 gyerek van, és (azt hiszem) a Kelenvölgyi Polgári Körök Házát is megkapták a hétre, mert már ketté kell bontani a csoportot a tömeg miatt. A kicsik, akik alszanak, egész nap a templomkertben vannak, a nagyok meg átmennek a másik helyre pár órára. Az ebéd idén is a Bazsalikom étteremben van, ami még mindig a nap fénypontja náluk. :) Most nem Levi, hanem Kincső szerez minden nap új sérülést (még a meggyfáról is leesett), és végre kiesett a fenti metszőfoga (nem az eséstől), ami már nagyon régóta mozgott neki. :) Pénteken Bencét később viszem majd be, mert megint megyünk a  nevelési tanácsadóba (idén utoljára), és aznap délután fél 5-kor pedig jelenésem is van a záróünnepségen, mert még ilyen is lesz. Amúgy ez a tábor ott van anyuéktól egy utcára, úgyhogy a héten kétszer is ott aludtak a gyerekek, én meg tudtam hatra menni edzére este nyolc helyett. :)

Úgyhogy, most csak ennyiről tudok beszámolni. Jövő héten Sukorón lesznek, úgyhogy akkor még ennyiről sem. :) Legközelebb szerintem a balatoni nyaralásunkról számolok be.

Pá!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr877631972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása