Hi!

Három napos hétvégénk volt, és muszáj volt valami programot szervezni nekik, bár egy porcikám se kívánta a május elsejei programokkal együtt járó tömeget, pénzköltést fizu előtt, satöbbit. De ennél jobban már csak azt nem bírom, ha napokig otthon ülünk bezárva, mert az nagyjából túlélhetetlen. :)

Először a városligeti majálison gondolkoztam, de Kincsőt amúgy is ott veszítettem el múltkor, úgyhogy nem feltétlenül ragaszkodtam ehhez az opcióhoz. Igazából afelé hajlottam, hogy ünnepnap ide, vagy oda, mi bizony végre elmegyünk Kamaraerdőre kirándulni egyet. De végül úgy alakult, hogy "mi történhet alapon" ráírtam egy barátnőmre, hogy nekik milyen terveik vannak, hátha mehetnénk megint együtt valahová. Aztán kiderült, hogy bár Mártinak is szabad hétvégéje lett volna, amit festéssel töltött volna, mégsem így alakult, úgyhogy örült a programlehetőségnek. Végül megtaláltuk a mindkettőnknek legideálisabb helyszínt (megközelítési lehetőség, stb szempontok) és a Budapest Parkba mentünk. Itt amúgy voltunk tavaly is a gyerekekkel gyereknapon, de elég hamar távoztunk, mert minden foglalkozás fizetős volt. És, sokkal jobb fűben, természetben programon lenni, mint betonon. Viszont előnyére szól, hogy zárt terület, és közelebb is van. És most úgy hirdették, hogy ingyenes, és az is volt.

Márti Bencéjével remekül szórakoztak a gyerekek, és nagyszerűen elfoglalták magukat órákon keresztül. Néztek mentőautót, csocsóztak, voltak arcfestésen, táncoltak a diszkókabinban, és Márti által hozott pattogatott kukoricát ettek egy műalkotásban (még mindig bizonytalan vagyok, hogy farkas, vagy dobermann). Néztek karatebemutatót, és csúszdáztak egy csúszdázásra teljesen alkalmatlan építményen. Végigrohangálták a tribünöket játékfegyverrel, és mindent megmásztak. Nem fújtak szappanbuborékot, nem vettek részt társasjátékozásban, pedig az is volt. Kincső azért leült májusfát készíteni, de végül nem színezett, mert nem talált kellően lányos rajzot. Szerencsére az idő is épp szép volt délután, még eső előtt hazaértünk. Élvezték is nagyon a programot, és végül tényleg nem került egy fillérembe se. :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr927427256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása