Hi!

Aki ismeri Leventét, az tudja, hogy a gyerek többek közt egy két lábon járó katasztrófa. Ő az, aki mindennek nekimegy, mindenbe beüti magát, és a semmiben is képes elesni. Ugyanakkor ő az, aki ilyenkor feláll, és megy tovább, mintha mi sem történt volna. Meg se nyikkan akkor sem, ha más az eszméletét vesztette volna a sokktól, és a fájdalomtól.

Manapság már ott tartunk, hogy egyik nap szinte sírva kérdezte tőlem, hogy vele miért történik mindig ennyi baleset. :( És persze mindig csak vele. Hát, nem tudom. Ahogy azt sem, hogy ez más gyerekes családokban hogy megy, vagy mi a helyzet ott, ahol fiúk vannak, akik rendszeresen verekednek; de nekünk az elmúlt két napban annyi extra történt, ami nem a szokásos napi rutin (háztartási baleset = rohangálnak, verekednek, nekimennek széknek, asztalnak, elesnek, földön fetrengenek, egymás gerincén ugrálnak kb, stb): Bence véletlenül fejbe rúgta, ami miatt seb van a szeme alatt (hideg vizes borogatás). Verekedés (vagy akármi) közben úgy ráharapott a nyelvére, hogy az mélyen felhasadt, és két napja alig bír enni miatta. Leesett a fáról a hátára. Felhasadt a másik szeme mellett a bőr, mert eltalálta egy frizbi. Tornyot építettek Kincsővel székekből (azt játszották, hogy akadálypályát építenek), ami lezuhant. Nem tudom, hogy ki esett és kire/mire, de Levi a fejét fogta, Kincsőnek meg véraláfutásos zúzódás van a lábán, amire rá sem tud állni jelenleg.

Én tényleg nem tudom, hogy ez normális-e, de esküszöm, nálunk két nap alatt több baleset történik, mint máshol egy év alatt. De ezeket már csak rezignáltan tudomásul vesszük, és tesszük a dolgunkat ilyenkor. Ragtapasz, borogatás, gyógypuszi, Betadine, Bepanthen, Algoflex, és társaik. Amik nem hiányozhatnak a háztartásunkból.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr37401134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása