Hi!

Bence még csak holnap lesz 8 éves, de mivel az ünnepek miatt épp itthon volt az apja, ezért a szülinapi bulit is kicsit előre hoztuk, hogy ő is részt tudjon venni rajta.

Bence először még házibulit akart (vagyis az elmúlt évek tapasztalatait figyelembe véve más opció fel sem merült benne valószínűleg), de aztán rájöttem, hogy az nem lesz jó. Ovisoknak még oké, de mit csinál nálunk egy csapat iskolás gyerek? Megnézi Bence játékait, megnézi, hogy tényleg van otthon kígyó (nem hiszik el neki), és gekkó, és aztán? Mivel lehet lekötni 7-8 éves fiúkat? Aligha hinném, hogy leülnének társasozni. Ki lehet menni a kertbe focizni, ha szép az idő (két héttel előre azt meg nem lehet megjósolni az áprilisi jégesők mellett), de azt a játszótéren is tudják csinálni. Tehát, úgy gondoltam, hogy egy házibuli nem kápráztatná el a gyerekeket, és Bence esetleg csalódott lenne. Felvetettem neki, hogy nem érdekli-e más opicó, mint pl. játszóház, vagy Mc Donalds, és rögtön Elevenparkot szeretett volna. :) Miután megnéztem az árakat, egyből javasoltam neki, hogy inkább Meki játszóház animátorral, vagy házibuli, de nagyon kis lelkes volt a játszóházas lehetőség miatt. Úgyhogy Süvivel egyeztetve végül maradt a játszóház, Bence legnagyobb örömére.

A játszóházban az időpontot személyesen foglaltuk le, és végül 9 főre. Kicsit fura volt nekem, hogy az osztályából csak két gyereket hív meg, de kijelentette, hogy a többi hülye. :o Noémi a hivatalos barátnője, őt egyértelműen hívta, illetve Zalánt, aki a barátja. Emellé pedig jött még ugye Levi és Kincső, Reniék a két gyerekkel, és meghívtam egy ismerős házaspárt is a két gyerekükkel, úgyis rég találkoztunk velük, és így volt jó alkalom is a találkára.

Teljesen meg voltam lepődve, de végül minden meghívott eljött (még egy nem meghívott is, Zalán testvére, akit, bár egyszer sem láttunk, de kifizethettük a jegyét :P ), és mindenki remekül érezte magát. Bence konkrétan azt mondta, hogy még annál is jobban sikerült a bulija, mint, amire számított. :)

Kincső most először felmehetett a "kalandparkos" részre, mert már elérte azt a magasságot, hogy engedélyezzék neki (Noémi nem mehetett fel, pedig ő iskolás, Kincső meg ovis :o ), és ez úgy tetszett neki, hogy vagy 5-ször teljesítette a távot. :) Bence főleg Noémi társaságában játszott, Levi meg igazából nem tudom, hogy hol csinált, és mit.... Néha láttam őt, de leginkább nem. De már nem aggódom. :)

Fél 3-tól volt a buli, 4-kor volt evés (csirkefalatok sült krumplival), és akkora adagot hoztak, hogy a felnőttek is kétszer jól laktak, és még vittünk is haza. Mondjuk Reniék addigra távoztak, mert Viktort le kellett fektetni. Egy órára rá pedig jött a torta egy ajándékcsomaggal, és a többiek is akkor köszöntötték Bencét. Kapott focis kártyákat, kukabúvárt, távirányítós helikoptert (amit tegnap már visszakértünk a felettünk lakó szomszéd teraszáról), pár remek könyvet és édességeket. Ezeket mind köszönjük innen is, nagyon tetszik neki minden. :)

Fél 7-ig tartott a buli (persze nem a gyerekek, vagy a játszóház döntése alapján), aminek nem örültek túlzottan, de így sem kellett senkit altatni este. :)

Holnap majd én is felköszöntöm a gyermekemet, és hétvégén folytatódik az ünnepségsorozat, amikor a család többi tagja is felköszönti a nagyfiút.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr697364372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása