Medellin 2014.03.10. 09:33

Tavasz

Hi!

Megjött a tavasz. Reggel arra kelünk, hogy süt a nap. Az ablakról leszedtük a karácsonykor készített üvegmatricákat, és egy egyéb díszítéseket, és közösen kiragasztottuk a tavaszi dizájnt. Előtte meg lelkesen lemosták a gyerekek az ablakot, hiszen az mókás, hogy spriccelni lehet, és törölni. :) Kimostam a télikabátokat, és a szekrénybe akasztottam őket. Illetve megnéztem, milyen tavaszi cipőink vannak, de abból hiány van, mielőbb beszerzőkörútra kell menni. Eltettem a téli sapkákat, sálakat, kesztyűket, már csak baseball sapkák vannak elől, és átmeneti kabátok. Oké, reggel még hideg van, de azt mindenki túléli. :) A gyerekek legnagyobb örömére nyílnak a kertben a virágok (a hóvirág már el is virágzott), és ettől is nagyon lelkesek. Pár hét múlva szerintem el is megyek egy kertészetbe, és a balkonládákba is nekilátok/nekilátunk ültetni.

Mivel itt a szép idő, kezdődik megint a játszótéri szezon. Múlt héten már mentünk ovi után egyik nap, és nagyon boldogok voltak. :) Igaz, Kincsőt kiütötte egy hinta, haza is mentünk, hogy kipihenje, de otthon nekilátott hisztizni, hogy ő igazából ott akarta kipihenni, mondjuk egy padon, mert nem akart hazajönni a játszótérről. :)) Meg összefutottunk a játszótéren Merciékkal is. Norinát konkrétan nem ismertem fel, és nem értettem, hogy Kincsővel mit bandázódnak. :o És Ármint utoljára kisbabaként láttam, most meg ott szaladgált egy kis legény a játszótéren. :o

Vasárnap cicakiállításon voltunk az apjukkal. Amikor utoljára mentünk ilyenre a Lurdy-ba, akkor a Whiskas szervezte, és órákat eltöltöttünk csak a gyerekprogramokon, ahol pecséteket lehetett gyűjtögetni, és imádták a bébik. Ez most más szervezés volt, de itt is kecsegtettek gyerekprogramokkal. Nos, az nem volt, csak tömegnyomor. A cicák persze gyönyörűek és édesek voltak, de a három gyerek általában három felé akart elindulni, Levi simán unta, és haza akart menni, amúgy meg lépni nem lehetett. És hiába kerestünk gyerekprogramot. Oké, megsimogattunk egy cuki vadászgörényt, meg egy tengerimalacot. Szerintem nem is voltunk bent többet egy óránál.

Aztán bementünk ebédig a rendezvénytermek mellett lévő játszóház-szerűbe, ahol 500 forintért lehet körhintázni, vonatozni és autózni, de mást igazából nem. A két kicsi élvezte, ezt meg Bence unta el hamar. :/ De azért kitartottunk. Ebédelni se akartak nagyon, bár későn reggeliztek. Pedig volt bőven választék a kajasoron. Viszont a mozgólépcsőn valami elkapta Levi nadrágját és térdig hasította. :o Meg a lábát is megkarcolta. Nem tudjuk, hogy mi történt, és hogyan, de különösebb ijedelem nélkül túlestünk rajta.

Hazafelé pedig ismételten játszótérre mentünk, hiszen csodás idő volt. Persze ezt meg kellett szakítanunk, mert pont érkezés, kicuccolás, akklimatizálódás után 10 perccel jutott eszébe Levinek, hogy neki sürgősen vécére kell menni. :/ Úgyhogy összecuccoltam, hazamentünk, átöltöztünk, tettem el enni/inni, és visszamentünk a játszótérre. De utána legalább 4-ig maradtunk, és akkor sem akartak nagyon eljönni, de otthon is volt még dolgunk, úgyhogy nem engedélyeztem több játékot. De szerintem így sem panaszkodhattak, hiszen fél 10 után nem sokkal mentünk el otthonról, és majdnem fél 5-re értünk haza, addig meg folyamatosan házon kívüli program volt. (Csak az óvónők meg ne tudják. :P ) És innentől remélem ez lesz már az általános. Ha nem esik, nem fúj, akkor már lehet menni játszótérre, max azon lesz a vita, hogy melyikre. :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr275852239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SDL 2014.03.15. 23:13:22

Nem normálisak, hát addig jó a gyerekeknek, amíg szabadon, szabadban mozoghatnak, lehetnek, miért kellene a lakásban dekkolni, ha nem muszáj??? Istenem, milyen világ ez? :)
Egyébként nagyon cukik, élvezettel olvasom mindig a blogot! :) Meg ahogy írod! :)
süti beállítások módosítása