Medellin 2014.02.11. 18:34

Státusz

Hi!

Kincsőnek decemberben lett volna státusza, de épp beteg volt, nem mentünk el, cserébe elfelejtettünk új időpontot egyeztetni. Viszont Levi négy éves státusza is közelgett, úgyhogy a védőnő felhívott minket, hogy akkor egyszerre megvizsgálná a két gyermeket. Erre ma került sor.

A mi védőnőnk épp szülési szabadságon van, tehát helyettesítés van. Aki helyettesít, az meg az eredeti védőnőnk, aki helyére jött az új kislány, aki most nincs. :)) El sem késtünk ovi után, minden a szokásos módon zajlott, és minden rendben van a két kicsivel. A hallásuk tökéletes, a látásuk, mint a sasé, semmi mozgásszervi rendellenességük nincs, vérnyomásuk jó, érthetően beszélnek (bár még hibásan). A pszichés, mentális, szociális fejlődés és magatartásvizsgálatos részen is jól vizsgáztak.

Kincső 21,15 kiló, 117 centi és 59-61 centis a mellkaskörfogata.

Levi 17,6 kiló, 107 centi és 53-56 centi a mellkaskörfogata.

Bár, így belegondolva én nem látom, hogy lenne 10 centi különbség köztük... De nem kizárt. Szóval, semmi izgalmas, de azért megörökítettem itt is az aktuális adatokat. :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr615809776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása