Medellin 2013.11.16. 13:17

Focibemutató

Hi!

Reménykedtem benne, hogy nagyszerű élményekről fogok megint beszámolni, de sajnos nem fogok. Ezen a hétvégén egy három napos rendezvény van a Budapest Sportarénában, Gyerekvilág címmel, és oda akartam vinni a bébiket. De sajnos belázasodtam ma reggelre, úgyhogy nem fogunk menni. :( Amit nagyon sajnálok, mert nagyon készültem rá, és nagyon élvezték volna. :(

Cserébe beszámolok a focibemutatóról, hogy valamiről azért írjak. :)

Most csütörtökön volt focibemutatója Bencének. Minden évben van egy ilyen nyílt óra, amikor meg lehet nézni, hogy miket tanulnak. 4-kor kezdődött, úgyhogy a kicsikkel való egyeztetés után abban maradtunk, hogy Levi maradni akar a csoportjában játszani, Kincső pedig jön focit nézni.

Most itt közbevetném, hogy Bence múlt hétvégén panaszkodott nekem, hogy minden gyereknek van sípcsontvédője focin, csak neki nincs. Én persze egyből rosszul lettem, hogy szerencsétlen gyerek, miért nem szól nekem erről senki, majd hétfőn meló után egyből rohantam a Dechatlon-ba. Na, ehhez képest a csütörtöki nyílt napon láttam, hogy Bencén kívül pontosan egy gyereken volt sípcsontvédő. :D Szerintem átvert. No mindegy.

A bemutató kimondottan szórakoztató volt. :)) Volt bemelegítés labda nélkül, és labdával is, meg focizás is. Bence nagyon ügyes, az összes feladatot nagyon szépen csinálta. Nem azért, mert elfogult vagyok, hanem tényleg ügyes volt a bemelegítő-feladatok közben. Öröm volt nézni. :)

A foci utána olyan volt, hogy párokban játszottak 2-2 ellen. Minden párra jutott kb 5 perc. Hát, amit ott bénáztak néha...:D Hogy harmadik láblendítésre találja el a gyerek a labdát, vagy simán keresztülesik rajta, stb. :))) Dőltünk a röhögéstől sokszor. :)) Egy nagyon ügyes gyerek volt - Farkas - ő tényleg szaladt a labda után, mint egy tank, rúgta a gólokat, mintha az élete függene tőle. Bence inkább csak szaladgált, és rúgott egyet, ha épp a közelében volt a labda. De nem törte magát, hogy labdát szerezzen, labdavezetést szerintem még nem tanultak, és leginkább nem is céloztak kapura, csak örültek, ha sikerült eltalálniuk a labdát. :D Ami persze repült mindenhová. Nekem is kellett volna egy sípcsontvédő, mert az egyik az én lábszáramon csattant. :) Nem kicsit.

De nagyon élvezték a fiúk, és ez a lényeg. Meg az, hogy testmozgás, meg csapatjáték. Nem cél, hogy válogatott focista legyen a fiam, de szeret ide járni, és a kárára nem fog válni ez a kis extra testmozgás heti kétszer. :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr415636766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása