Medellin 2013.09.13. 20:49

Aldi

Hi!

Gyors összefoglaló Levi első igazi ovis hetéről. Szerdáig már kétszer volt büntetésben, mert "nagyon komisz volt", illetve nem fogadott szót. Nekilátott az autókkal játszani, amikor sorban kellett volna állni. Anna nénivel egyszerre kommentáltuk a dolgot: "Majd megtanulja..."

A másik probléma, hogy alváskor bizony bepisil. Kicsit pislogtam, mikor azt mondta az óvónő, hogy szerinte el kéne vinni orvoshoz, mert lehet, hogy valami szervi baja van. :o Na, ilyenkor jön elő az, hogy kinek van gyereke, és ki az, aki csak tanult a gyerekről. Azt hiszem nem túlzom el, ha azt mondom, hogy elég szakanyagot elolvastam a témában, van tapasztalatom is, és nekem ilyet már ne mondjon senki. :o Oké. 3 éves korára nagyjából minden gyerek szobatiszta. Nappal. Az éjszakai szobatisztaság más téma. 5 éves korig senki sem orvosi eset, bár 10 gyerekből 1 az, aki még 5 évesen is bepisil alváskor. Szomorú, nem szomorú, Bence is majdnem 5 éves volt már, mire éjszaka is teljesen szobatiszta lett, addig még fordultak elő balesetek. Nem minden nap, nyilván, de előfordult. Már nem. De ez mindenkinél más. Ahogy az is, hogy mikor fordul meg a baba, mikor áll fel, mikor kezd el beszélni. Egyéni. Ahogy a szobatisztaság is. Ha Levi csak 4 éves korára lesz teljesen szobatiszta, akkor 4 évesen. El kéne vinni orvoshoz. Eszem megáll.

Na, ennyit az ovis hírekről.

Ma összeszedtem Kincsőt anyunál, aki nem volt oviban gyomorrontás miatt, majd mentünk a fiúkért. Oviból egyből szaladtunk egeret venni a kígyónak a Camponába,és onnan mentünk bevásárolni az Aldiba. Azért ez a részletes bevezető, hogy érzékeltessem, hogy 5 körül már tuti az Aldiban voltunk. :)) Ahol legnagyobb meglepetésünkre egy ugrálóvár/falmászó várt minket a parkolóban. Eredetileg falat lehetne rajta mászni, de kicsit korábban esett az eső, ezért a heveder átázott, meg csúsztak a kapaszkodók, ezért csak ugrálni mentek fel a gyerekek. Ráértünk, nem voltak sokan, úgyhogy mehettek ugrálni. Utána besétáltunk az Aldiba. Hosztesz fogadott az ajtóban, adott egy pecsétgyűjtő füzetet, és elmesélte, hogy Háziasszonyok Hete (vagy mi) van, és milyen pultok várnak minket, ahol pecséteket lehet szerezni a füzetbe, majd wellness hétvégét lehet nyerni. Nosza. Először elmentünk uzsonnázni. :)) Isteni szendvicsek voltak kikészítve, mindennel megpakolva. Ettünk, utána kitöltöttük a kérdőívet, hogy mi, mennyire ízlett, majd kaptunk pecsétet. Kicsit pakoltam ezt-azt a kocsiba, majd a következő pultnál gyümölcsökből válogathattunk. Kérdőív, pecsét, tovább. Megint pakoltam a kocsiba, következő pult:kávézás. Sminkcuccok, tonhalkrémes szendvics, üdítők, tisztítószerek, túrórudi, wrap... Pecsét, pecsét, pecsét. Miután mindenki jóllakott, és ivott eleget, egy kb púposra pakolt bevásárlókocsival sikerült végre sorba állnunk. :)) Majd, fizetés után beálltunk a sorba arcfestéshez. Majd, mikor ezzel is végeztünk, vissza ugrálni.

Mit mondjak. Ovi után elszaladtunk vásárolni, így sikerült 7 után hazaérnünk, miközben rengeteg élménnyel gazdagodtak a gyerekek, és tök spontán jött az egész. :)) Tévét nem nézek, szórólapot nem nézek, az Aldis akciókat csak az okostelefonra letölthető alkalmazáson nézem, de ott nem hirdették meg ezt a dolgot. Meg is írom majd nekik. :P Amúgy egész hétvégén tart ez az esemény, és minden hétvégén 7 különböző helyszínen vannak. Holnap vmi celeb is ott lesz, aki az Aldi egyik reklámarca. (Én nem tudom, kik ők.) De hétvégén nem hinném, hogy lemegyünk megint, mert szerintem baromi sokan lesznek. De remek reklámkampányt nyomnak, le a kalappal előttük! Én ilyen jól megszervezett bolti promócióval még nem találkoztam életem során. Tényleg gratulálok, és köszönöm nekik az élményt!

(Közben kerestem linket is, ha valakit érdekel a dolog: http://haziasszonyok.aldi.hu/haziasszonyok-napja )

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr865512506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása