Medellin 2013.08.17. 18:52

Mozi

Hi!

Tegnap visszakaptam a gyermekeket, volt is nagy öröm, meg összeborulás, aztán mától folytatódott a szokásos. Reggel 7 előtt már mindenki ébren volt, kaptak gabonapelyhet, mesét, én meg visszadőltem az ágyba. :)) Szóval a délelőtt semmittevéssel telt nagyjából, utána készítettem ebédet, és délután lementünk a Camponába. Arra gondoltam, hogy rég voltunk négyesben moziban, hátha örülnének egy ilyen programnak. Bár, az eddigi tapasztalat azt mutatta, hogy nem egyszerű, mert mindig pisilni akar menni valaki, de azért tettünk egy újabb próbát. (Kettesben szoktam járni velük moziba, ha épp nincs valamelyik óvodában, de mindannyian együtt ritkán megyünk.)

Szóval, megrendeltem előre a jegyeket, azt átvettük időben, volt egy kis időtöltés a pénzbedobós játékoknál - nem nyerőgépeztünk, csak autós, körhintás játékok voltak :D - aztán elmentünk papucsot nézni. Ma feltúrtam az itthoni készletet, és valami elképesztő módon mindenkire jó minden. A nagyokra még jó a benti cipőjük, Levire meg csomó, Bence által kinőtt szandál jó. Viszont Levi itthoni klupmája kicsit elhasználódott, úgyhogy ő megkapja Bencéét, Bencének meg vettünk egy papucsot. Nagyfiúsat, koponyásat. Ő választotta. :)

A mozi nem volt vészes. Pisilni senkit nem kellett kivinni, csak Levente mászkált eleinte a székeink előtt. Neki még mindig sok másfél órát végigülni. Nem nyűgösködött, csak néha felállt, átült az én ölembe, aztán vissza, stb. Végül Kincsővel átültek egy sorral előrébb, és ott már nyugton volt. Persze, mert elaludt, mint Kincsőtől megtudtam. :D Érdemes moziba vinni a gyermeket. :D Amúgy a Repcsiket néztük meg. Mondanám verdás utánzatnak, de meg se közelíti. Se jó poénok, se jó karakterek, se semmi. Nézhető volt, lekötött engem is, de összességében nem egy kimondottan jó alkotás. De nekik tetszett.

Mozi után megnéztünk egy játszóteret, ahol még nem voltunk. Az egyik belles tagról kiderült, hogy szintén a XXII. kerületben lakik, és úgy határolta be a lakóhelyét, hogy a Nagytétényi Kastélymúzeum mellett lévő utca, ahol a park is van. Erről eszembe jutott, hogy majális után arra jöttünk haza, láttam ott egy játszóteret, és ideje lenne megtekinteni. :) Úgyhogy megtekintettük. Tetszett is a gyerekeknek nagyon. A játszótér mellett hatalmas, de tényleg hatalmas park van, ott jól lehetne labdázni, vagy bármit csinálni. De haza kellett szaladnunk fél-egy óra után, mert Kincsőnek wc-re kellett mennie, de megígértem nekik, hogy hétfőn visszajövünk, mert nagyon szerették volna. Szerintem pokróccal, egész napos piknikprogrammal fogok számolni. Igaz, senkit nem láttam ott piknikezni, de mi fogunk. :) Sőt, azon gondolkoztam, hogy oda fogok ebédet is rendelni. :)) Majd mondom a telefonba, hogy a kaját az xy utcába, a fűre, a barna pokróchoz, a szőke nőhöz kérném. :D

Tehát, hazajöttünk, megettük a maradék ebédet (mindkét fogásból maradt), aztán estig történő őrjöngés van, ahogy látom. Összeraktam nekik egy újabb Legoautót, de most pillanatragasztóval. Elegem van, hogy mindig lehullik valamelyik elem, és félkész autókba, meg random Legokockákba botlom mindenhol. :/ Remélem, hogy a kamion tartós darab marad. :)

Holnap egész napos medencézés lesz, a maradék két nap programja pedig alakulgat.

(A telefonon vagy elállítottam valamit véletlenül, vagy a fényviszonyok nem voltak ideálisak, de borzalmas minőségű képek készültek - azért feltettem őket.)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr205465011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása