Hi!

Túl sokat nem fogok tudni írni az utolsó két hétről, mert az tőlem teljesen függetlenül zajlott.

Múlt héten a 3 gyerek lent volt hétfőtől péntekig Sukorón, apával és Mamával. Ez is egy kánikulás hét volt, minden nap ment a strandolás, kertben fürdőzés, és az egyebek.

Ezen a héten pedig a Külügyminisztérium által szervezett táborban vesznek részt. Reggel Süvi megy dolgozni, meló előtt beadja őket a KÜM mellett lévő iskolába, ahol egész nap vigyáznak rájuk. Állítólag csak 4-en vannak, és egy nagyon aranyos Heni néni vigyáz rájuk, és nagyon jól érzik magukat ott is. A termük teli van játékkal, és minden nap mennek programokra. Voltak a Millenáris parkban, voltak hajózni a Dunán, etettek valahol aranyhalakat, voltak a Gyermekvasúton, és a Margitszigeten az állatkertben, meg a zenélő szökőkútnál. A mai programot még nem tudom, de azért ez is elég változatos. :) Ebédelni Süvi viszi át őket a KÜM éttermébe, ahol 3 fogásos menüt kapnak minden nap. Szóval, rettenetesen élvezik ezt a hetet is, bár azt tudom, hogy Levi már haza akar jönni hozzám. :( De ma már jönnek. :)

Összességében azt hiszem, hogy remek, és eseménydús nyarat tudtunk prezentálni a babáknak, nem volt olyan, ami ne tetszett volna neki. Most még jön egy 4 napos valami, amire még nem terveztem be semmit, de legalább vmi már szervezés alatt van (majdnem), aztán jövő héten folytatódik az óvoda, és a bölcsőde. Erre még kell készülnöm, mert Levinek kell ágyneműt, huzatot vennem, mindenkinél le kell ellenőriznem, hogy jó-e még rá a benti szandálja, stb. Idáig egyedül az ovis zsákot, és a tornazsákot szereztem be, és igazából már ágyneműt is vettem volna, csak nem találom a papírt, amire felírtam, mekkora kell. :)) Mert akkora paplant is kell még vennem. Meg tisztasági csomagot, stb. Meg orvosi igazolást kell szerezni Levinek, az óvoda megkezdéséhez. Meg MÁK-tól igazolást lekérni támogatás miatt... Szóval, vége a nyárnak lassan, kezdődik, aminek kezdődnie kell. :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr785463414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása