Hi!

Amíg nem pótlom a kimaradt a dolgokat, addig is írom az aktuálisakat, nehogy azt is pótolnom kelljen később. :)

Pár napja történt, hogy épp vége lett a Spartacusnak, amit néztem, és abban a pillanatban kijött Bence a szobából, hogy neki fáj az oldala, a szíve, a dobhártyája, és a tenyere... És amúgy mit néztem, és kik azok a görögök, meg a gladiátorok, de végül még a Vikingeket is megbeszéltük. :)) Szerencsére ettől félig meg is gyógyult, de nagyon nem láttam a szándékot rajta, hogy aludni menjen, így megnéztünk közösen egy másik filmet. Mire ágyban került (nem merem mondani, mikor), szerencsére már csak a fél szíve fájt, úgyhogy elég jónak bizonyult az esti terápia. :))

Viszont az ezt követő napon Levente lázasodott be éjszaka. Igazából semmi baja nem volt előtte, kicsit az orra kezdett el folyni, de minimálisan. A napot és a következő éjszakát is anyunál töltötte, ahol egész nap lázas volt, de másnap reggelre ez el is múlt, és azóta sem lázas. Tehát egy 24 órás dolog volt. Az okra vannak elméletek, de majd hétfőn lemegyek vele az orvoshoz, és megkonzultálom vele. Két napot nem volt bölcsiben, hétfőn már viszem, mert kutya baja.

Emellett Kincsőnek épp monoklija van. Pénteken az óvodában valami baleset történt vele biciklizés közben. Összeütköztek Zillével talán, és ezután cicám lefejelt egy asztalt. Van egy sérülés közvetlenül a szeme mellett, de ettől függetlenül fel van dagadva az egész szemhéja, egy csíkon át lát csak ki, és be is van gyönyörűen lilulva.

A jövő hetünk remélem, hogy nem lesz ennyire eseménydús, vagy legalább más, jobb eseményekről tudok majd beszámolni. :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr165383317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása