Medellin 2013.03.12. 17:58

3 éves státusz

Hi!

Szeretem nagyon ezt a védőnői szolgálatot. Egyrészt Viki - a védőnő - nagyon aranyos, másrészt nincs semmi dolgom vele, mindig felhív, ha aktuális, megbeszélünk egy időpontot, és megyünk.

Viki felhívott tegnap délután, hogy Levi elmúlt 3 éves mostanában, mikor mennénk be. Bementünk ma. :) Kiskönyv persze nem volt nálam, de amúgy is mindig vmi nyomtatványt tölt ki, csak most nem tudott másolatot adni belőle, így nincs semmi kézzelfogható infóm. Pl. nem tudom, hány centi Levi. Vagy 100, vagy százvalamennyi. Grammra 16.650-et mértek, azaz mindjárt 17 kiló. Amúgy minden szép, és jó, minden kérdésre pozitív választ tudtunk adni, kivéve arra, tud-e már ábrákat rajzolni. Én bevallottam, hogy fogalmam sincs, nem szokott rajzolni, ő autókat tologat, és a bölcsiben inkább színeznek, amikor kiteszik az alkotásokat. Az meg firkának tűnik. :))

A látása tökéletes. Kincsőnek múltkor nem lett tökéletes a látásvizsgálata, egyik szemmel nem látta a legkisebb ábrát, hogy merre mutat a kéz. Most azt is leellenőriztük, és látott mindent. Írhatnám, hogy "úgyhogy nem aggódom", de idáig sem aggódtam :)

A hallásvizsgálat kérdéses. A magas hangoknál már nem jelezte, hogy melyik fülénél hallja, de addigra már unta, nem akarta "ezt játszani", de Viki így is el volt hűlve, hogy hány percen keresztül mutogatta lelkesen, hogy melyik fülében hallja a hangot. Azt mondta, hogy a 3 évesek általában nem mutatnak semmit, nem érdekli őket a feladat, vagy értik, de simán nem csinálnak semmit. Leventétől odáig volt, hogy milyen ügyes. Ha megyünk áprilisban Bencével a védőnőhöz, akkor megint megpróbáljuk Levivel a magas hangokat.

3 éves státusz kipipálva.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr685519158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása