Medellin 2013.03.05. 14:04

Szülinap, egyebek

Hi!

Mindig annyi minden esemény történik, és annyi minden jár a fejemben napközben, de mire gép elé kerülök, totál elfelejtem, miket akartam megírni. :)

Az biztos, hogy a szülinapozás megvolt múlt hétvégén, Levi nagyon örült minden ajándéknak, amik vagy kocsik voltak, vagy nem kocsik, de verdás emblémával. :)) Bencével is elmentem már szombat délelőtt kiválasztani az új kocsikat, úgyhogy van egy nagyon szuper Hot Wheels autója, amit nagyon büszkén hordoz magával mindenhová. :) Levi meg úgy megy aludni, hogy az ágyában is autók vannak, illetve az ágya környékét is körbebástyázza kocsikkal. :) Imádom, hogy ilyen lelkes baba, és csak ennyi kell neki a boldogsághoz. :)) Jó, nem csak ennyi, de ez mindenképp boldoggá teszi. :) Ja, és persze autó formájú tortát kapott; nagyon tetszett nekik. :)

Ami miatt viszont izgulok, hogy nem kizárt, hogy le fogunk csúszni a kis oroszlán simogatásról. :(( Januárban született, áprilisig látogatható, és úgy terveztem, majd kimegyünk tavasszal, ha szép lesz az idő. De egy ismerősöm ismerőse most volt, és kiderült, hogy úgy nő a kis dög, hogy ezek az utolsó napok (hetek?), hogy simizni lehet. Látogatni lehet áprilisig továbbra is, de dögönyözni nem. :(( Most hétvégén nem érünk rá, jövő hétvégére gondoltam a kiruccanást, de fel fogom hívni őket előtte. Bár, ha nem lehet simogatni, attól még megnézni igen, és az is program, úgyhogy azért csak elmegyünk majd oda. De emiatt most szomorú vagyok, hogy úgy néz ki, lecsúsztunk erről az élményről. :( Bár pingvinsétáltatásra még elmehetünk talán. :)) Vagy simán vadasparkba.

Levivel még mindig össze vagyok veszve a pelenkázás miatt. Minden reggel pisis pelust szedek le róla. Egyik reggel felkelt, megfogtam a pelenkát, száraz volt. Kiküldtem wc-re, hogy vegye le a pelenkát, és pisiljen, én meg csináltam tovább a dolgomat. Mire kiértem a fürdőbe, Levi ott állt, földön a pisis pelenkával... Nagyon cukin görbült lefelé a szája, mikor megdorgáltam. :)) Direkt csinálja, vagy nem tudom. Nem zavaró, ha úgy vesszük, nem pisil amúgy be, de nem tudom, mi ez a visszaesés, vagy pelenkaimádat, hogy direkt csinálja most ezt. Igazából nincs kedvem új csomag pelenkát venni, de most kénytelen leszek. :))) Kb. 2 hónap alatt fogyott el ez a csomag, remélem, hogy a mostani még tovább kitart majd! :)

Bence mostanában kicsit hisztis. Na nem úgy, mint Kincső, az überelhetetlen, de ilyen műhisztiket vág le, hogy mihez nincs kedve, és miért úgy történik valami, ahogy ő nem szeretné. Miért kell úszni menni, miért nem lehet számítógépezni, stb. Nagyon rákattant most a gépemre. Talált vmi oldalt (nem tudom, hogyan), ahol tök jó játékok vannak gyerekeknek. És pikkpakk kitapasztalja, hogy kell velük játszani. Simán végigtolja már a pályákat. Először kellett néha segíteni neki, ha elakadt valahol, nem tudta, mi a feladat, utána megnézte, hogy mit csinálok, és hol, és simán megy neki. Meg olyan játék is, amiben soha nem is segítettem neki. Tudom, nem kell gépfüggőnek lennie, de meg is kell ismerkednie vele rendesen, mert ez már alap. Már beígértem nekik sok csodálatos játékot (meg kell néznem milyen lehetőségek lesznek, nem pc-ben gondolkozom, inkább Xbox, vagy ilyesmi), de először meg kell tanulniuk olvasni, meg angolul. :))) Nagyjából. Jó, tuti előbb fog sz***á verni mindenben, mint olvasni tudni (angolul). :)) Újabb dolog, amiben ki kell alakítanom majd vmi rendszert nemsokára. Lassan be kéne szereznem vmi lehasznált gépet nekik.

Levike továbbra is huncut, és cukorborsó, vele csak a pelenka miatt van most vitám. Vígan jár bölcsibe, bár Ági néni nincs bent egy ideje, állítólag beteg az anyukája. :( Amúgy mostanában már nem hajlandó aludni hétvégén, hogy Kincső sem alszik. Sőt, néha bölcsiben sem alszik. Viszont mióta nincs cumija, azóta nincs cumija, és nem is kéri - ennyi volt. :) Sok negatívat szoktak mondani a cumiról, de hamarabb le lehet róla szoktatni egy gyereket, mint az ujjszopásról. Ezt el lehet venni tőle. :))

(Na, most, hogy 5 napja itt van piszkozatban ez a káosz, kiteszem, hogy írhassak újat, ezzel nincs kedvem foglalkozni a továbbiakban. :D )

Pá!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr305519156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása