Hi!

Most csak idézek, kommentár nélkül:

"Kincső számára nem okozott nehézséget a beszokás, teljesen természetes folyamatnak élte meg. Az első pillanattól kezdve otthon érezte magát, rögtön elindult felfedezni a csoportot, leült rajzolni. Azóta is ugyanilyen jókedvűen érkezik mindig a csoportba, és ez kitart egész napra. Anyukájától könnyen elválik, elbúcsúzik. Biztonságot jelent számára az is, hogy az óvodába jár a bátyja is, mindig nagyon megörül, amikor találkozik vele, keresi őt az udvaron.

Kincső nagyon talpraesett, barátságos kislány, mindig megtalálja a helyét. Szoros barátságot még nem kötött, de mindenkivel kedves, bárkit szívesen befogad a játékba. A lányokhoz azért jobban kötődik, szeret velük a babaszobában együtt tevékenykedni, vagy a rajzasztalnál egymás mellett alkotni. Játékban általában vezető egyéniség, szereti irányítani az eseményeket. Szívesen bekapcsolódik általunk kezdeményezett asztali játékba, társasba is.

Kincső könnyen megtanulta a szabályokat, azonban betartásuk nem mindig megy neki annyira egyszerűen. Igyekszik figyelni, de azért időnként még figyelmeztetni kell arra, hogy ne hangoskodjon az asztalnál, ne húzza az időt beszélgetéssel, amikor sietünk valahová, tegye el maga után a játékokat. Könnyen elkalandozik, nem figyel, és akkor lemarad arról, amit a csoporttal csinálunk. Ha odafigyel, gyorsan, ügyesen el tud készülni."

Pá!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr985519147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Livia 2013.02.02. 13:42:52

Édes, ügyes, okos kislány!
süti beállítások módosítása