Medellin 2013.01.25. 18:53

Csodák Palotája

Hi!

Ma visszamentünk a dokihoz megnézetni, minden rendben van-e, mehetnek-e hétfőn oviba. Félsiker. :/ Bár látszólag semmi bajuk, de azért még nincs minden rendben. Vagyis Bencénél igen, ő még holnap beveszi az utolsó adag gyógyszert, és mehet oviba, de Kincsőnél még nem tökéletes a helyzet. Jól van, vidám, élénk, jó az étvágya, de a duzzanat még nem múlt el teljesen (fele az eredetinek, tehát még mindig nagy), ezért neki felírt még egy adag gyógyszert, amit keddig kell szednie, és szerdán mehet csak oviba. Amúgy tuti nem fertőz már, úgyhogy megkaptuk az engedélyt, és ma már hazahozhattuk Levit.

De tényleg olyan jól vannak, hogy már nem nagyon ülünk itthon. Tegnap elmentünk bevásárolni a közértbe, utána lementünk a Camponába DM-be, könyvesboltba; kimozdultunk kicsit.

Ma orvos után elmentünk még kiváltani az új adag gyógyszert, utána elmentünk a Csodák Palotájába. Régebben már voltunk ott, akkor még Bence kicsi volt, és a helyszín is a Lehel tér környékén volt. Szerencsére ideköltöztek a Camponába, úgyhogy teljesen ideális. :)) Gondolkoztam először mozin, de semmi jó nem megy. Az egyik mese le van töltve, látták már, a másik nagyobbaknak való, ami még nem lenne annyira gond, de a kezdési időpont se volt tökéletes, és csak 3D-sre tudtunk volna beülni. Gondolkoztam a Tropicariumon is, de oda Bence kettesben akar menni velem, de végül Süvi vasárnap elviszi oda, úgyhogy azt is kihúztam a listáról. Végül a Csodák Palotája jutott eszembe, és jól is tettem. :) (Bár egész úton kastélyokról, hercegnőkről és királyokról zagyváltak nekem. :D )

Szóval, odamentünk doki után (fél 2 körül talán), utána vígan elvoltak másfél órán keresztül, utána elmentünk enni, Leviért, majd ismét visszamentünk a Csodák Palotájába. :)) Karszalag van, vissza lehet menni vele, tök jó! És a ruhatár egy százas. Úgy, hogy leadtam 3 (majd 4) kabátot, pulcsit, táskát, minden. Teljesen korrekt minden. A gyerekek baromira élvezték az egészet (én is), a szögletes kerekű kocsi volt a kedvencük, hogy ők vezethették, de tényleg sok érdekesség volt. (Én nem részletezem, a honlapon meg lehet nézni.) Egy-kettő hiányzott, ami volt a régi helyszínen, de nyilván újak is voltak itt. És kevés látogató volt. Amikor visszamentünk, akkor már többen, de kezdődött vmi előadás (ezek ingyenesek) az Öveges teremben, ahová mindenki bement, és ismét szabad volt a pálya mindenhová. :) Utána kisebb nézeteltérésem volt a gyerekekkel, ami miatt azonnal távoztunk, de így is 6-ra értünk haza, úgyhogy nem panaszkodhatott senki.

Alkalomadtán biztos jövünk majd még ide is, szerintem senkinek nem lesz ellenére. :) Úgyhogy gyógyszerszedés ide, vagy oda, jól van mindenki, és szabad a pálya velük. :)

És Levikém halál boldog volt, hogy ma mi mentünk érte végre - meg kellett zabálni! :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr355519144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dóri 2013.01.26. 00:47:45

Bence velünk (Anyuval+velem) is volt a Csodák Palotájában, ami még a Millenárisban volt a Moszkva közelében. Pár hónapja ismét eszembe jutott, hogy el kéne ismét vinni a gyerekeket:) Örülök, hogy jól telt! :)
süti beállítások módosítása