Medellin 2012.12.07. 20:48

Mikulás

Hi!

Idén nálunk kicsit csúszott a Mikulásozás, mert Bence épp nem aludt itthon, és azt akartam, hogy mindenki egyszerre legyen itthon - ez gondolom érthető.

Csütörtökön tehát úgy mentek oviba, hogy kb hozzájuk nem érkezett egyedül a Mikulás - remélem, hogy ezért nem nézték ki őket - de bent volt ünnepség, kaptak asszem mindenféle csomagok. Levi tuti kapott, mert csütörtökön csak érte mentem. :) Hazaérve szépen kikészítettem az ablakba a sok meglepit, majd jött a telefon anyutól, hogy nem tudja hazahozni a gyerekeket, mert leesett a hó. Úgyhogy abban maradtunk, hogy én megyek át Levivel, onnan megyek edzésre, ott fogunk aludni, mert másnap úgyis anyunál lennének napközben. (Eléggé köhögnek.) Anyu is készített nekik kis csomagot, úgyhogy este az lett kitéve nekik az ablakba, én meg átvittem legalább az újságokat, amiket vettem még nekik a csomagok mellé, úgyhogy azokat megkapták. Péntek délután Süvi munkahelyére mentek ünnepségre. Onnan is hoztak egy nagy csomagot. Péntek este hazajöttünk, megkérdeztem tőlük, hogy vajon járt-e itt a Mikulás, míg mi Maminál voltunk, megnézték, és ott volt az újabb meglepi. Úgyhogy fogták magukat - meg az összes csomagot - leültek a szőnyeg közepére, és nekiláttak kicsomagolni. Én kb rosszul lettem, hogy ennyi édességet hova fogok tenni, és mennyi idő alatt fog elfogyni. :/ 3-4 csomag fel se lett bontva, és két tálat pakoltam teli édességgel a pulton, + két tálkába törmelékcsokit tettem (megpúpozva), mert Levi felboncolt és és kicsit széttördelt pár Mikulást. Botrány. :) (4 helyről kaptak csomagot * 3 gyerek. El lehet képzelni, mi volt a szőnyegen...)

Röviden ezeket érdemes megemlítenem a Mikulásról.

És zárásként egy napi morbid:

Kincső: De szép virág! Nekem vetted?

Anyu: Nem, ezt az anyukám sírjára vettem, viszem majd ki a temetőbe.

Kincső: Engem is kiviszel majd? Még nem voltam ott.

Anyu: Igen, de majd csak tavasszal, ha szép lesz az idő, és lehet sétálgatni.

Kincső: És kiásod majd az anyukádat nekem, hogy végre megismerhessem?

 

És mindezt halál komoly fejjel. :) Szerintem kicsit zavarja, hogy a másik dédit még nem látta, de úgy tűnik, hogy ilyen témákról is kéne pár szót beszélgetnem a kis bolond lányommal. :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr275519135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása