Medellin 2012.12.03. 22:13

Kincső szülinap

Hi!

Akkor, pár szót a vasárnapi köszöntésről. :)

Nagy buli nem volt, átjöttek anyuék, hozták nagyit is, Reniék viszont nem jöttek, mert kicsit megfázott, a gyerekei is kicsit köhögtek, aztán pár hét múlva szül, és... Na. :)

Kincsőnek apu hozott egy gyönyörű sárga rózsát. Ezt csak azért említem meg, mert szép sztorija van. Anno volt egy cicám (Cicó), ő volt az első macskám, még Őrmezőre érkezett hozzánk, majd költözött velük tovább Kelenvölgybe. Amikor elpusztult, akkor egy (asszem tankcsapdás :D ) pólómban el lett temetve a kertben, és anyu ültetett a sírjára rózsát. Ez 2001-ben volt. Azóta minden évben nyílik rajta rózsa, és mindig akkor, amikor a család valamelyik női tagjának szülinapja van. Nyáron először Reni v. anyu születésnapján nyílik (3 nap különbség van  születésnapjaik közt), az utolsó pedig ilyenkor. December 2-án lett levágva a virág a kertből Kincsőnek...

Anyutól kapott Kincsőkém olyan pötyis játékot, egy kifestőt, meg öltöztetőbabás füzetet, vagy mit. Gondolom másnak is volt régen ilyen, kartonbaba, és karton ruhákat lehet rakni rá. Régen talán ki kellett vágni, mára ez egyszerűbb, de olyasmi.

Nagyitól kapott egy készlet színes ceruzát, és egy szép ruhát.

Süvi már szombaton felköszöntötte, tőle Helló Kitty plüssöket (2 db), vietnámi kalapot, és édességet kapott. A vietnámi kalap vicces: (Kincső): "Jöttök gombát játszani?" :D

Tőlem meg kapott egy új hajpántot, gyöngyfűzőkészletet, meg egy Barbie baba jellegű babát kutyával.

Persze lehet, hogy mindenkinél kihagytam még pár dolgot, ezért elnézést kérek, de kicsit nagy volt a felfordulás, és a sok az ajándék az asztalon. :))

Illetve anyu készített neki tortát, amin lelkesen fújták el a gyerekek számtalanszor a gyertyákat. :))

Aztán este jött Tibi, mint a fő attrakció. :)) Ezt már unalmas újra és újra leírnom, de nagy a szerelem köztük. :)) Nekem volt egy "nyugis" órám, míg mosogattam, teregetést szedtem le, pakolásztam, stb, míg a 3 gyerek Tibin lógott, és pötyiztek, nagy meccseket játszottak a telefonján, matricás albumot nézegettek, stb, stb. :D Kincső kapott megint egy csini rucit, meg valami édességet.

Úgyhogy ennyi új játék asszem pont elég is Mikulás és Karácsony előtt. :)

Még pár szót a matricás albumról, ha már eszembe jutott. Nagyjából minden reggel megyünk bölcsi után vásárolni. Gyerekeknek inni és pogit az útra, nekem reggelit, vajas kiflit otthonra. Pár hete felfedeztük, hogy lehet matricacsomagokat venni, állatosat. Kérdeztem, de mondták, hogy album rég nincs hozzá, de azért szoktam venni nekik matricákat, csak úgy, mert állatos, és szeretik. Múlt héten Bence anyunál volt 2 napot, mikor nem volt oviban, jöttek-mentek, és többek közt egy érdi benzinkúton beszereztek egy matricás albumot, mert Bence meglátta, és szerette volna. Asszem 150 forint volt amúgy. :)) Nagyon büszkén hozta haza, és kiderült, hogy pont az az album, amihez mindig veszem nekik a matricákat. :)) Úgyhogy hétvégén maratoni ragasztgatás volt, úgyhogy majd szerezzük be az újabbakat. :)

Bence ma Líviánál alszik, mert rég volt ott, és szeretett volna menni, holnap úszás, csütörtökön Mikulás-ünnepség apa munkahelyén, hétvégén anyuékhoz megyünk. Csütörtökön lesz megint bábszínház az oviban, és asszem ezek a programok lesznek a héten. Meg persze Mikulás itthon is. Még be kell szereznem a zsákokat, és meg kell tömnöm őket minden jóval. Asszem a héten is kiveszek egy szabadnapot, mert miért ne? :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr155519134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása