Hi!

Vagy túl sok az esemény nálunk, vagy nagyon ráérek (most is csak egy gyermekem van), de valahogy naponta számolok már be valamiről. :))

Hetek óta terveztem már, hogy egyik hétvégén kilátogatunk a Zöld Pardonba a családi rántott húsozásra, mert igen jól hangzik, programnak se rossz, és nem is drága. De valahogy mindig úgy alakult, hogy más lett a programjuk a gyerekeknek. Meg persze rá kellett szervezni kicsit, mert a családi (4 fős) adag, az nekünk ránézésre is egy hétre lenne elég, úgyhogy elhívtam Reniéket, hogy tartsanak velünk. (Reni amúgy tegnap kezdte meg a 7. hónapot.) Úgy volt, hogy szombaton megyünk, de a gyerekeknek megint közbejött más program (ami már előbb közbejött, csak én felejtettem el, hogy szombaton van), úgyhogy mára toltuk.

Délelőtt kimentünk a Kopaszira, ez nem érdekes, majd 12 órára átsétáltunk a ZP-hez, Reniék már ott vártak minket. Kb. egy asztalnál ültek csak vendégek, és ez az arány nem is változott, elég kevesen voltak ilyen korán, de mindig jött valaki, aki elvitelre kért. Sorok azért nem álltak, de este 7-ig van menza. :))

A menü úgy néz ki, hogy 2 liter leves (3 féléből lehet választani, ma: borsóleves, húsleves, gyümölcsleves), baromi sok hús/egyéb és köret (kétféle rántott hús, rántott sajt, rántott karfiol, rántott gomba, petrezselymes krumpli, rizibizi), mellé egy hatalmas tál savanyúság (többféle, mi csalamádét kértünk). A gyerekek ettek, amennyit, mi hárman pukkadásig kb, és hoztam még el úgy két napra való élelmet, úgyhogy nem mondhatni, hogy 6 főre a 2900 Ft sok lenne két fogásért, csalamádéért úgy, hogy ez lesz még a holnapi ebédem is.

És, miután a gyerekek nem kértek többet, kihajtottam őket a ZP-be, hogy foglalják el magukat, míg mi nyugiban eszegetünk. :) Mert ez is jó benne, hogy egy bejárat/kijárat van, nem tudnak eltűnni, zárt területen vannak. Ha nem látok rájuk, akkor sem kell attól tartanom, hogy elcsatangoltak, vagy ellopták őket. :)) Nem is volt semmi gond ebből. Tetszett nekik a ZP-s program, utána még visszamentünk a Kopaszira, aztán haza. Idén talán már nem lesz alkalmunk ellátogatni ide, úgyhogy örülök, hogy összejött. (Mondjuk én még jövök ide vissza hamarosan, bár nem rántott husira, de nem kizárt, hogy akkor is fogok enni valamit. Nem rosszak itt a kaják, volt már rá precedens, hogy itt kajáltunk buli közben/után, majd kipróbálok megint v.mi újat. :) )

Ja, és külön élmény volt nekik "Sanyi pultja", ami mögött egy régi kisbusz áll. Az augusztus végén még nem volt ott, nem tudom, mikor került oda, de az külön  látványosság volt nekik. :) Levike ott szerelte a kerekét, a Security-s meg néha kiküldte őket a kocsi alól. :)) Ja, meg Levente arra próbált rávenni, hogy a színpad mellett lévő Polskikat vegyem le neki. :)) Azok elég magasan vannak. Mondtam neki, hogy saaajnos nem érem el őket. :)) És amúgy voltak ott más gyerekek is, csak úgy biciklizni. A régi ZP gyerekbarátabb volt, meg minden szempontból jobb, de itt is el tudták magukat foglalni bőven, egy órán keresztül. És az idő is remek volt hozzá. Jól sikerült ebéd volt. :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr515519113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása