Hi!

Bencusnak névnapja volt csütörtökön. Kapott egy szép parkolóházat 5 autóval, amivel órákig elfoglalták magukat, utána ő áttért a többi játékára, Levi pedig azóta is azzal játszik. :D Kapott még egy pakli állatos kártyát, és egy pisztolyt habszivacs lövedékekkel. Meg aznap anyutól egy mágneses betűkészletet, úgyhogy nekiláttunk gyakorolni a betűket, hogy ki tudják rakni a neveiket belőle.

Tegnap pedig felköszöntötte a család többi tagja is, sőt, még Tatabányáról is kapott mindegyik gyermek szép ruhákat, és játékokat, amiket innen is nagyon köszönök, a gyerekek nagyon elégedettek vele - és én is! Bence egyik kedvence az óra, amit mindig beállít valamilyen időpontra, és megkérdezi, hogy mondjuk ez 7 óra-e, de persze nem. :D De majd ezt is szépen megtanulja. Kapott kirakóst, két félét is, nyomdát, meg pár ilyen apróságot, meg a mostani verzióját a régi Hugó Haminak. Békák kapják be a golyókat vízilovak helyett. Ezzel is órákig elfoglalta magát a 3 gyerek, úgyhogy jó ajándékokat kapott. :) Kincső is kapott valamilyen konyhai szettet, ruhát, Levike szintén ruhákat, meg autót, úgyhogy nagy a boldogság, köszönjük. :) Ezt leszámítva meg úgy 4 órán keresztül csobogtak a medencében, lényegében megállás nélkül, a tegnapi nagy hőségben. Lassan már uszonyokat növesztenek. :D És nagyon ügyesek, nincs már semmi para, imádják a vizet. :)

Leventén egész hétvégén nem volt pelenka, és csak egyszer történt baleset a teraszon, amikor a Hugó Hamival játszott elmélyülten, de ezt leszámítva mindig közli, hogy épp milyen dolgát intézendő szalad ki a fürdőbe, és reggel is veszi le magáról a pelenkáját, hogy pisilnie kell, és megy a bilire. Nemsokára már csak alváshoz kell rá pelenkát adni, ide is eljutottunk. :)

Ezen kívül Levi már ott tart, hogy minden autót ismer. Még azokat is, amiket én nem ismerek fel egyből, emblémáról sem. Mutatom neki sorban az autós kártyákat, és sorolja, hogy Volkswagen, Mazda, Nissan, Fiat, Audi, bármi. Néha nem ejti jól a nehezebb, hosszabb szavakat, de akkor is jót mond. :) Nagyon kis okos baba. :)

Kincső és Bence mostanában megy anyuval templomba, azaz van valami foglalkozás ott gyerekeknek, és beszélnek nekik sok mindenről, miközben témába vágóan mindig készítenek valamit. Fűznek, ragasztanak, stb, és nagyon élvezik. Délután meg apával voltak, addig én shoppingolni voltam Levivel, de nem találtunk neki jó benti cipőt. :( (Viszont talált magának egy jó autót - Subaru - úgyhogy bővült a gépjárműparkja...) Ma még feltúrom a készletet itthon, hogy Bence valamelyik régi cipője megfelelne-e neki, aztán max. nézelődök még.

Szerdán pedig megint lógok munkából, akkor jönnek majd családlátogatásra az óvónénik.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr595519097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása