Hi!

Nos. Teljesen konkrétan több, mint egy órámba került, míg folyamatosan haladva (kb 1 kép per 1 mp) töröltem ki több, mint ezer képet. A maradéknak a fele sem értelmes, de azokat nem volt szívem már kitörölni, mert azok a gyerekek remekül sikerült képei, igen érdekes perspektívákból (alulról lényegében). :) Anyu gépe még nem járt nálam, a telefonom lévő képek a telefonomon vannak, úgyhogy most ezzel tudok szolgálni. Nem sok, de főleg pancsoltunk, oda meg nem vittünk be gépet értelemszerűen. :)

http://2012siofok.csikohal.fotoalbum.hu/

bence@bence.hu

bence

Update: tettem még fel képeket. A mappába kicsit belekeverte őket. A fele az elején, a másik fele a végén van az újaknak... :) A sátáni szörny egy pár hónapos roti akar lenni, de egy sötét kertben egy mozgó kutyát nehéz telefonnal fotózni. :))

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr85519094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása