Hi!

Levikém egész éjszaka lázas volt, úgy is kelt, de nyugodtan aludt, nem bolygattam, hajnalban kapott csak lázcsillapítót, amikor kicsit felkelt épp. Úgyhogy reggel után elmentem kiváltani a gyógyszerét, a kanalast, amiről a gyógyszertárban derült ki, hogy antibiotikum. Úgy látszik, ez is az az orvos, aki mindenre antibiotikumot ír fel, csak azt nem értem, ezt miért nem közölte velem vizsgálatkor. Na mindegy.

Délelőtt anyu lement a nagyokkal pancsolni, mi meg addig mesét néztük, pihentünk Leventével. Délben feljöttek, akkor ő maradt Levivel, mi meg elmentünk ebédet beszerezni a partra.

Mivel Kincső nem volt álmos, ezért ő nem aludt délután, úgyhogy anyu lefektette Leventét, én meg kivittem a nagyokat a Jókai Parkba. Gyönyörű hely, és nagyon jó játszóterei vannak. Bencén teljesen meg vagyok lepődve egy ideje. Annyira ügyes, annyira mozgékony! Mindenre mászik, mindenről ugrik le - nagyon magasról is - szalad, közben ugrik át minden akadályt, mintha egy leküzdeni való akadálypálya lenne neki minden terep. Azok az emberek jutnak eszembe mindig őt nézve, akik házfalakon és tetőkön szaladgálnak és ugrálnak. :)) A többi gyerek mászik, csúszdázik, hintázik, Bence meg, mint valami akcióhős, akinek nincsenek korlátai és profi, végigkommandózza a területet. :))

Kincső pedig megtanulta egyedül hajtani magát a hintán. Már gyakoroltuk egy ideje, és végre ráérzett! Meglököm, mikor ráül a hintára, de onnantól ő hajtja magát. Tegnap van fél órát ült rajta, míg én a padról néztem, úgyhogy ez így igen kényelmes. :)

Játszótér után elmentünk fagyizni, inni venni, aztán visszamentünk a parkba. Volt ott nagyon szép tavacska is, benne halak, és nagyon tetszett a gyerekeknek. Tényleg nagyon kellemes hely. Utána átmentünk a park másik végébe, meglátogattuk a másik játszóteret is, és ott is elidőztünk jócskán. Kb. 4-re mentünk vissza a szállásra, és, amikor kiszálltunk a kocsiból, akkor kezdett el csöpögni az eső. :) Úgyhogy megint ki volt számolva ez is. :)

Ettünk, aztán anyu lement még velük a partra, ahol pancsoltak is kicsit, én meg addig Levivel mesét néztem a változatosság kedvéért, úgyhogy be volt ez osztva. :)) Estére amúgy jobban lett, mára meg már nincs semmi baja. Nem lázas, vidám, jó a kedve, van étvágya, úgyhogy úgy néz ki, ennyi volt a betegség. :) És hányni, csak első nap hányt, azóta nem.  2 napig tartott az egész.

Az esti fürdetés után anyura hagytam az altatást, én pedig átruccantam az északi partra egy jó kis szalonnasütésre, miközben kiderült, hogy egy ismerősöm épp Siófokon van. :) Lehet, hogy ma össze is futunk velük a parton, csak 6 saroknyira laknak... (Ami azért messze van szerintem. :) )

Úgyhogy ma valószínűleg kimegyünk a partra strandolni, de erről majd este beszámolok.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr815519090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása