Hi!

Ma jó sokáig aludtunk - én biztos - majd a reggeli és minden után elindultunk sétálni kicsit. Elmentünk a Petőfi Sándor sétányra, meg az un. Somersby Partysétányra, ahol sok-sok beülős hely van. Itt fagyiztunk is egyet. Bence mindenképp tölcséreset akart, mi meg nem akartuk ezt, hogy ne folyassa magára a 2 gombócot, úgyhogy neki is pohárba kértük. Ez nagyon nem tetszett neki, pedig a fagyiárus leányzó olyan hihetetlenül kedves volt, hogy tejszínhabbal, rolettivel, cukordrazsékkal, meg mindennel feldíszítette Bence fagyiját, lényegében egy figura-fejet csinált, ami még egy tejszínhabbal és egyéb díszítéssel felszerelt tölcsérkalapot is kapott. Nem hiszitek el, hogy Bencének még ez sem tetszett... Na mindegy. Nekem igen. :)

Utána visszasétáltunk a kocsihoz, kicsit beautókáztunk a központba, körülnéztünk (a Jókai parkba el kell majd mennünk), utána elmentünk bevásárolni, felcuccoltunk, majd ebédelni indultunk. Lementünk a partra, hogy azt is megnézzük, és itt ettünk lángost, hamburgert, palacsintát, ki, mit kért. Utána pedig pihenőidő volt, mert Kincső nyűgös volt, hisztis, Levi meg kicsi, úgyhogy nekik kötelező jellegű alvás volt. Anyunak meg fakultatív. :) Bence állatos műsort nézett, én neteztem. Úgyhogy pihi volt, ahogy azt kell csinálni nyaraláskor. :)

Ébredés után dinnyézés a teraszon, az érkező, illetve megérkezett vihar megtekintése, egyéb elfoglaltságok, majd 4 után valamikor lementünk pancsolni. Itt volt egy kis konfliktusom majdnem. Volt egy hülyegyerek a medencében, aki minden játékot elvett Leventétől, aki, ha visszakérte azt, akkor helyette elkezdte fröcskölni. Ő meg sírt, mert teli ment vízzel a szeme. És nem tudtam mit csinálni! Szóltam neki, magyaráztam neki, megkértem, mindent csináltam, és konkrétan le se szart! Ignorált. Ha megkocogtattam a vállát, hogy figyeljen már rám, akkor elúszott. El sem hittem, hogy ilyen létezik. Körbekérdeztem, kihez tartozik a gyerek, és valahová mutogatott egy kislány, hogy a másik medence másik végében a napozóágyakon valaki. Tehetetlen voltam egy 7-8 éves gyerekkel szemben, egyszerűen nevetséges. Már azt csináltam, ha közelített a gyerekem felé, akkor kitettem a lábamat elé, és megakadályoztam, hogy odaússzon. :) És fröcskölt mindenkit, rajta meg úszószemüveg volt persze. Aztán egyszer megjelent az anyja, aki egy hihetetlenül kedves és szimpatikus nő volt, és próbált a lelkére beszélni, de őt is lefröcskölte... Ilyen viselkedést, ilyen neveletlen, bunkó gyereket még életemben nem láttam. Az anyja bocsánatot kért, mondta, hogy külföldön élnek amúgy, de azért ért magyarul a gyerek, de lehet, hogy nem mindent. Persze, azt azért látja  a fia, hogy hozzá beszélek, és mérges vagyok, és tudja, miért, ehhez még magyarul se kell tudni. A lényeg, hogy az anyja kiparancsolta végül a vízből, és nem láttuk többet.

Úgyhogy, estig lent pancsoltunk, aztán vacsi, meseolvasás, stb, de még nem alszanak. :)

Reggel 8-ra pedig érkezik házhoz a füllyukasztó, megkonzultáltam vele, hogy nyugodtan lehet fürdeni is utána vele (mármint Kincsőnek a fülbevalóval :) ), úgyhogy cicám nagyon boldog, nem győzött ölelgetni, puszilgatni, amikor meghallotta a hírt. :) A holnapi napot már fülbevalósan fogja tölteni. :)

Ma este még nem tudom, mi a program, gondolom bontunk egy újabb üveg bort, és folytatjuk a megkezdett barackpálinkát, ha már jó dolgunk van. :)) A holnapi napot pedig egy órán belül megtervezem. Én mennék a House of Horror-ba (nem gyerekekkel), de nem is egyedül, úgyhogy lehet, hogy a héten az nem fog összejönni, de meglátjuk. A kalandpark időjárásfüggő, és akkor itt kezdődik most a tervezésem, mert ezt sem siettem el idáig. :) Majd holnap este beszámolok, mi volt. :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr815519088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása