Hi!

Levi bölcsijében egyik nap nagy plakát fogadott, hogy gyermeknapi rendezvény, 3 órától, amin a babák csak felnőtt felügyeletével vehetnek részt, úgyhogy ma - a változatosság kedvéért - ismét el kellett kérnem magam előbb. (Vagy alvás után köteles lettem volna elhozni, de ahhoz ugyanúgy el kellett volna kérnem magam, úgyhogy mindegy is.) A héten úgy harmadszorra jöttem el előbb, és a jövő hétfőt is ezzel kezdem majd...

Levente rettenetesen örült nekem, majd kijelentette, hogy menjünk haza. :))) Így indult az egész. De mondtam neki, hogy nem, bemegyünk a terembe, ahol vidáman táncoltak a gyerekek. Volt tarisznyaosztás azoknak, akik oviba mennek majd, volt virág-, és ajándékosztás a gondozónőknek, aztán ki lehetett rajzani az udvarra, ami az uzsonnával indult. Ez Leventénél fél tálca Pilóta tallér volt, de oda se neki, gyereknap volt. :))

Na, megpróbálom összeszedni, mik voltak. Tűzoltóautó, rendőrautó, elektromos autók és motorok, állatsimogató, arcfestés, lufihajtogató, meg az asztalokon mindenféle kézműves foglalkozás. Enni, innivaló mindenfelé. A húszsíros kenyér volt a legjobb, savanyú káposztával megpakolva, mert az izgibbnek látszott nekem a hagymánál és az uborkánál. :))

Evés után (mármint a gyerek evése után, mert nálam ez folyamatos tevékenység volt) elmentünk megnézni az elektromos autókat. Levi szépen kivárta a sorát, utána felpattant egy motorra. Ez nagyon jó volt, pár dolgot leszámítva. A "gázon" (pedálon) sokszor csak pihentette a lábát, akkor nem haladt. Ha nyomta, akkor tövig, cserébe nem kormányzott, csak élvezte a száguldást előre, úgyhogy megállás nélkül kapaszkodhattam a kormányba, és szedhettem a lábaimat mellette - ahogy azt az összes többi szerencsétlen szülő is tette. :D Sok-sok idő után szépen sikerült megbeszélnem vele, hogy más gyerek is vár rá, aki fel szeretne ülni, szálljon most már le, és így is lett, meglepő módon. Nem hittem, hogy járművet képes kiadni a kezéből. :)) (Azt hiszem 2 autó, és 3-4 motor volt.) Utána elmentünk megnézni az állatokat. Volt: 2 teknős, 3 achát csiga, 1 törpehörcsög, 2 kiscica, 1 kutya, 1 nyúl, 1 tengerimalac, 5-6 különféle papagáj és egy törpekakas. Ezeket lelkesen végig is fotóztam legalább, mert cukik voltak. :) Az egyik kiscicát kis időre ki is sajátítottam, amíg élvezte a dolgot. :) Leventének a nyúl tetszett a legjobban, meg a papagájok. És persze meg akarta fogni a cicát. A kutya furcsa mód nem érdekelte...

Az állatok után - kisebb kitérőkkel - a tűzoltóautóhoz mentünk. Igazából akkor láttuk meg, hogy van rendőrautó is, úgyhogy persze az lett az első, amit megnéztünk. :) Gyorsan rabosítottam is a fiamat a hátsó ülésen, jól bezártam hátra. :) Nagyon komolyan ült bent, élvezte a dolgot. Még mindig nem értem, hogy gyereknapon miért nem akart beszállni abba az autóba... Utána a tűzoltóautót néztük végig, úgy centiről-centire. Mielőtt kérdéseket akart volna intézni hozzám, gyorsan elmutogattam mindent, hogy mi, micsoda - amiket felismertem. :))) És reméltem, hogy beéri ennyi infóval. :) Megnéztünk mindent kívül-belül, aztán ismét pár kitérő után távoztunk is 5 után nem sokkal, bár 6-ig tartott a móka. De még mentünk bevásárolni, úgyhogy dologidő volt.

Nagyon élvezte a dolgot, igen kellemesen töltöttük a délutánt. És az idő is szép volt szerencsére. :) (Képek majd....:)) )

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr685519073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása