Hi!

Anyu kérésére megosztom itt a fontosabb dátumokat, hogy az egész család ezzel tudjon számolni, senkinek ne legyen fehér folt semmi.

Bence: július 9-től augusztus 13-ig (vagy 20-ig?) tart a szünet. Ezt azért megnézem majd megint.

Levente: július 23-tól augusztus 24-ig

Kincsőnek még nem fix, de két hét lesz, és júliusban.

Én kiveszek szabit, és megyek a gyerekekkel nyaralni: július 9-15, illetve július 23-29.

A többi hétre mindenki tervezhet, amit akar. Pl. lehet Bencézni 15 és 23 között, amikor Levinek még van bölcsi. Aug. eleje mindenkinek szünet - kivéve Kincső, úgyhogy széles a lehetőségek tárháza. :)) Leventénél van ügyelet, de nem az ő bölcsijükben, és gondolom nem az ő gondozónőivel. Bencénél még nem tudom, mi a helyzet. Kincsőt csak egy hét fog érinteni, a másik alatt tuti nyaralni fog.

Úgyhogy, ha bárki nyaralást, programot tervez velük, akkor a fentiek alapján lehet. :)

Ezen kívül felhívást szeretnék közzétenni.

Június 22-24 között elutaznék pár napra edzőtáborba. Anyunak pont nem jó az a hétvége, úgyhogy lelkes családtagokat toboroznék, akik magukhoz vennének 1-2-3 gyereket, amennyi jól esik. :) Bárki jelentkezhet! Keresztszülők is! :D Pénteken lenne velük egy-két óra elfoglaltság (vacsi, játék, mesenézés, fürdetés, mese, fektetés). Szombat egész nap. Vasárnap délután jönnék értük, alvásidő után kb. - ha alszanak egyáltalán. Ér programot szervezni nekik, vagy csak játszótéren ülni velük, vagy felőlem lakásban, de a hétvégi bevásárlásra, Ikea-látogatásra, fodrászhoz, bármi szokott hétvégi programra is lehet vinni őket, élvezni fogják.

Jelentkezni nálam, mielőbb. :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr255519070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dóri 2012.06.08. 23:02:51

Hát én sajna nem igazán tudok felügyelni rájuk...jön haza Feri 21-én, és vele leszek, meg megyünk elvileg koncertre is...vagy ilyesmi...Pécelre...szóval nem hiszem, hogy én tudnék jelentkezni, de bevallom, én még nem merem bevállalni egyiküket sem...még nehezen értem őket...de majd legközelebb, jó? ;)
süti beállítások módosítása