Medellin 2012.06.08. 20:29

Évzáró

Hi!

Bence túl sok szót nem ejtett otthon arról, hogy évzáró lesz, és nekem sem volt túl sok infóm azon kívül, hogy "őszi" ruhába kell majd öltöztetni. Itt természetesen a színekre gondoltak. Úgyhogy reggel így öltöztettem, vittem be kekszet, üdítőt a délutáni szeretetvendégségre, aztán idő előtt eljöttem munkából, hogy hamar odaérjek Bencéhez.

A gyerekek még a termükben készülődtek, úgyhogy a szülők el is vonulhattak a tornaterembe, ahol volt egy kis várakozás, amit nézelődéssel töltöttem. Pl. néztem, hogy az előttem lévő tininek milyen jó Samsungja van, és mi a fenét játszhat rajta, ami olyan, mint a Bubbles, csak más, vagy újabb kiadás. :D Én nem mertem követni a példáját, és ilyennel elütni az időt. :)

Kis csúszással, de bevonultak a gyerekek a négy évszak színeibe öltözve, és kezdődött a program. Ezt természetesen nem fogom elmesélni, csak a Bencére vonatkozó részt. Utálta az egészet. Míg Kincső 3 évesen egyedül eljátszana és levezényelve egy órás programot, addig Bence pont az ellentettje. Feltűnően unatkozott, idegesítette, zavarta az egész, a háta közepére nem kívánta az egészet. Ímmel-ámmal vett részt a programban, inkább a combját csapkodta a kezével, vagy vigyorogva mutogatta nekem a felfelé fordított hüvelykujját, hogy minden oké. :) (Amúgy ezt nem tudom, hogy hol tanulta.) A dalokat, verseket vagy mondta a többiekkel, vagy nem, ahogy kedve volt. A lényeg, hogy szemmel láthatólag semmi kedve nem volt ott lenni, és ezt csinálni, és még csak egy picit sem élvezte. Úgyhogy remek előadást tekintettem meg a fiamtól. :))

Készült apák napi ajándék is, valami kulcstartó, amit Bence sajnos nem tudott odaadni apjának, aki nagyon szeretett volna jönni, de persze Murphy törvény: nem elég, hogy próbaidőn van az új munkahelyén, pont aznaptól volt új főnöke is, és nem mutatkozhatott be azzal, hogy helló, én lennék én, és akkor ma délután le is lépnék. :/ De azóta megtörtént az átadás-átvétel. :)

Amúgy csak 6 gyerek ballagott el tőlük, ők iskolába mennek jövőre, a többi még nem elég idős, vagy nem elég érett. Még kivetítettek valami fotókat a gyerekekről, amik az elmúlt években készültek róluk az oviban, utána lehetett enni-inni, de az már nem volt semmi különös. Kicsit még fogócskázhatott a többiekkel az udvaron, aztán jöttünk haza.

És ma bejegyzésekre fogom bontani a témákat, úgy döntöttem. :)

Pá!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr235519069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása