Hi!

Az elmúlt pár napban úgy alakult, hogy tudtunk játszóterezni menni. Szerdát asszem írtam. Csütörtökön Kincső Líviáéknál töltötte a napot, munka után elmentem érte korán, elszaladtunk kocsit mostani (amiből csak porszívózás lett), utána mentünk a fiúkért, enni-inni venni, majd játszótérre. Most a Bikás parkba mentünk, mert miért ne, ott is remekül lehetett homokozni és csúszdázni, meg hintázni. :) Nagyon édesen játszanak már együtt, nem is feltétlenül kell nekik nagyobb társaság. :))

Pénteken csak Kincsőnél "játszótereztek" a napközi kertjében, de persze itthon is kimehettek még a kertbe, úgyhogy, ha nagy játék nincs is, legalább levegőzés van.

Ma pedig különleges programunk volt, mert dédihez mentünk születésnapra. Ez azért különleges, mert a gyerekek még sosem voltak dédinél. :) Ugyanis dédi egyik hétvégén anyuéknál van, másik hétvégén Juditéknál (apu testvére), vagy épp vidéken rokonoknál, vagy utazgatni. :)) Lényegében sosincs otthon hétvégén - szerintem. :))

Úgyhogy tízkor elindultunk Zuglóba. A gyerekek szépen felfedezték a lakást, kaptak pár játékot, meg találtak még maguknak párat, ami nem is az (pl. súlyzó), de nagyi utólag felköszöntötte Bencét is, azzal is volt program, meg kezdtek megérkezni a többiek is, az is esemény volt, úgyhogy kb. fél 4-ig nagyszerűen érezték magunkat a babák. :)

Utána még játszótérre akartam vinni őket, de haza kellett szaladnunk a sok kajával (Levi útközben aludt egy kicsit), amit nagyi csomagolt, és akkor meg annyi minden nyűgjük volt épp (éhesek, stb), hogy már nem láttam értelmét elindulni, inkább kimentünk a kertbe, és lenyírtuk a füvet. :)

Holnap pedig 2 napra Sukoróra mennek a nagyok, én meg kitalálok valamit Levinek. :)

Képek a szülinapról: http://dediszulinap2012.csikohal.fotoalbum.hu/

bence@bence.hu

bence

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr925519058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása