Hi!

Tegnap már jobban voltak a gyerekek, bár nem ettek túl sokat, és Kincső még kicsit gyenge volt. A vírusra való tekintettel a szülinapozás félig elmaradt, vagyis csak anyu jött át (aki mára meg is betegedett), apu amúgy is beteg, ő nem jött, meg Reniék sem, mert ő meg ma utazott külföldre, neki se lett volna ajánlott bármit összeszednie nálunk. :)

Bence kapott szép tortát (amiből Leventén kívül senki nem evett), és kapott nagyon jó ajándékokat, aminek nagyon örült. Meg én is. Mármint külön szót érdemel ezek közül az egyik, ami már igazi társasjáték, és tényleg tudják játszani, és tényleg együtt, és egyedül is! És nagyon tetszik nekik. Az a neve, hogy Zingo. A legjobb benne, hogy műanyagok a kis "kártyák", így nem tudják tönkretenni őket. :) A hozzátartozó lapok erős kartonok, azokkal se lesz gond. Mindig ki kell adagolni két kártyát, és akinek van olyan ábra a kartonján, az gyorsan mondja a kép nevét, elveszi, és leteszi a kartonjára. Mert persze sokszor ugyanaz van mindenki kartonján, tehát, aki a gyorsabb. Illetve nem árt memorizálni, kinek, mi van a kartonján. Meg alá van írva mindennek a neve, talán a leírt szavakat is megtanulják így. Szerintem zseniális. :)

Aztán az éjszakát mindenki szépen átaludta, és mára senkinek, semmi baja nem volt. Levit vittem bölcsibe, neki napok óta semmi baja, igazolása is volt, a két naggyal viszont meg akartam várni egy teljes napot, hogy se hasfájásuk ne legyen, se étvágytalanságuk, se semmi. Már reggel farkaséhesek voltak. :) Elmentünk a bölcsibe, utána bevásárolni a közértbe, zöldségeshez. Kaptak jó sok friss pogácsát, az pont jó a betegség után a gyomruknak. Utána itthon játszottak egy kicsit, de be kellett szaladnom a munkahelyemre egy sürgős anyag miatt, amit s.o.s. el kellett küldenem, így összekaptam őket, hogy akkor program van. :) Kicsit szaladgáltak az irodában, utána átmentünk a Mom-ba. Mozgólépcsőztünk, lifteztünk, ebédeltünk, végignéztük a könyvesbolt kínálatát, vettünk hegyezőt a ceruzáikhoz, úgyhogy szépen eltöltöttünk házon kívül pár órát. :) Utána megint hazajöttünk, megint játszottak, utána mentünk Leventéért. Utána meg orvoshoz.

Ez mondjuk agybaj, hogy reggel 9-kor odatelefonáltam, és már akkor nem tudtak időpontot adni délutánra... Cserébe mondták, hogy a doki helyettesíteni is fog, úgyhogy már fél 5-től bent lesz, jöjjünk korán, és akkor nem kell sokat várnunk. Persze kicsit így is szívtunk, mert elég nagy szél volt, kint várakoztunk a kocsiban 4 óra 10 perc körül, amikor odamentek valakik az ajtóhoz, tehát "befurakodtak" elénk, holott hamarabb ott voltunk, úgyhogy kiálltunk mi is rendelő elé, ami még nem volt nyitva. Amúgy elég idegesítő volt a nagymama az unokájával. Lehet, hogy valami tanárnő lehetett, de egyfolytában nevelni akarta a gyerekeimet. Ott van 3 eleven, vidám baba, aztán minden huncutkodás miatt elkezdett magyarázni valamit, főleg Bencének. Pl, ha Levi leveti magát a földre, akkor Bence ne ugorjon rá birkózni, hanem segítse fel a testvérét. Hát, én mondtam Bencének, hogy figyeljen a nénire, és fogadjon szót, mert én már rég túl vagyok azon, hogy minden percben fegyelmezni próbáljam őket, és minden mozdulatukat beszabályozzam. Asszem akkor már valami elmegyógyintézetben pihennék. Ami ön- és közveszélyes, nem illő, nem megengedett,  azok miatt rájuk szólok, de azért, mert játszanak, azért pl. nem. Azért mégis 3-an bolondoznak együtt, és, ha mindenért szólnék, akkor be se kéne csuknom a számat, és igen vígan ellennénk... Ez a szigorú nő meg ott ült egy szerencsétlen, csendes kislánnyal, akire azért is rászólt, hogy kettőt szökkent, mikor leszállt a padról, hogy ne ugráljon, már nem csecsemő. Nem tudom. Lehet, hogy a gyerekeim nem olyanok, mint akik most végezték el a kadétiskolát, de talán boldogabb gyerekkoruk van, mint a nő unokájának...

Amúgy mindenki makk egészséges, megkapták az igazolásokat. Kincső mondta a doktor bácsinak, hogy ő csúnyán köhög, de a tüdejét hallgatva nem tapasztalt a doki semmi rendelleneset, monda, hogy nincs semmi. Ezt mondjuk én is tudtam, mondtam is neki, amikor Kincső "dicsekedett", hogy az semmiség, nem a köhögése miatt jöttünk. :)

Aztán itthon még volt egy jókora felfordulás, most nagyon egészséges, és nagyon élénk mindenki, de időben ágyba kerültek, és már alszanak is.

Holnap pedig minden vissza a normális kerékvágásba.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr365519055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása