Hi!

Kincső és én is jobban lettünk mára. Kincső átaludta az éjszakát, és ma már nem volt semmi "olyan" baja, és evett is. Még kicsit beesett a szeme, még kicsit gyengébb, de holnapra pont kutya baja sem lesz.

Én fél 10-től 7-ig aludtam két megszakítással, amiből az egyik az volt, hogy Bence szólongatott rémülten fél 3-kor. Azt hittem, hogy összehányta az ágyat, de nem, csak elfeküdte a karját, és nem érezte. :))) Életet kellett masszíroznom belé. :)) De tényleg egy élettelen rongy volt a kis karja, nem tudom, hogy csinálta. :) Persze az emeleten alszik, felfelé kellett nyújtózkodnom, a vérnyomásom a talajszint alatt volt, állóképességem nulla, úgyhogy kb. kiájultam a gyerek mellől, nagyszerű volt. :) De megoldottuk a problémát.

Ezeket leszámítva a fő hír, hogy Bence ma 5 éves!! :) Persze le is betegedett ennek alkalmából, de ezt majd még írom. Anyu hazahozta délelőtt Leventét, Lívia pedig vitte is el Bencével együtt szülinapozni. Itthon holnap lesz megünnepelve. Úgyhogy Kincsővel kettesben maradtunk pihenni, gyógyulni. Levi aztán jött haza délután jó fáradtan, mert nem aludt ebéd után, cserébe oldalba hányta a kádat 6 körül. Aztán épp telefonon beszéltem Süvivel, mikor Bence is nekilátott hányni, úgyhogy hozta is haza azonnal. Nem úszta meg senki a vírust. Remélem, hogy a szülinapozók közül senki,  semmit nem  kapott ma el! Én az elmúlt pár órában már rutinosan feltakarítottam pár hányást, dobáltam a ruhákat a szennyesbe, és most előkészítem a szükséges felszereléseket estére, mert megint "nyugodt" éjszakám várható...:) Mondjuk, még mindig jobb így, mintha egyszerre kéne mindenkiről gondoskodni, mindenkit ápolni. Csütörtökön Kincső aludt velem, ma Bence... Megvan a beosztás. :) Reméljük a kis szülinapos is hamar túl lesz rajta!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr15519054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása