Medellin 2012.04.11. 22:13

Beíratkozás

Hi!

Tegnap voltam Kincsőt beíratni, de baromi sokan voltak, nem lett volna időm annyit várni, úgyhogy eljöttem. Ma visszamentem meló után, és kitöltöttem amit kell, a tavaly fénymásolatok pedig még bent voltak, úgyhogy már csak egy orvosi igazolás kell - ismét. Illetve holnap be kell vinni Kincsőt, hogy megismerje leendő csoportját, és az óvónéniket. Persze ma Bence épp nem alszik itthon, pedig úgy lett volna jó, és élmény, ha együtt megyünk hármasban, de szeptembertől ez úgyis mindennapos lesz. :)

Viszont Levike lebetegedett. Azt hiszem. Amikor mentem érte a bölcsibe, akkor épp kistrikóban állt, és takarítottak fel utána, mert összehányt mindent. Uzsonna előtt, nem is után. De mondták, hogy nem tudják mitől, egész nap semmi baja nem volt. Aztán megérkeztünk Kincsőhöz a napközibe. Játszott kicsit, majd elkezdett hívni és húzni kifelé, kicsit esetlenül, kicsit bizonytalanul, de nagyon cuki volt. :) Kíváncsi voltam, mit akar, úgyhogy mentem is vele, és a konyhába tartott. Hát, igen, nem a mi konyhánk, lehet, hogy nem volt benne biztos, lehet-e azt neki, azért volt ilyen édes. :)) Inni kért. Kapott is. Meg még egy pohárral, annyira szomjas volt. Majd egy percre rá sugárban hányta vissza az egészet. Szegény, úgy meg volt ijedve, úgy bújt hozzám, úgy magyarázott valamit. :) Úgyhogy szaladtunk is haza. Itthon már csak ropit és vizet kapott, és már nem hányt semmitől. Viszont végig ott bújt az ölemben, és nagyokat ásítozott. Korábban is mentünk fürdeni, szerintem fél 7 körül már aludt. Vagy nem sokra rá.

Kíváncsi vagyok, mi lesz ebből holnapra. Láza sincs. Tehát nem biztos, hogy vírus. Egy nyikkanás nélkül alszik órák óta, úgyhogy remélem nincs semmi különösebb baja, és kipiheni. A holnapot pedig meglátjuk. Bölcsi, vagy anyu, míg Kincsővel oviban vagyok egy órát.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr355519051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása