Medellin 2012.04.08. 20:00

Húsvét

Hi!

Úgy látom, Kincső betegségénél hagytam abba a tudósítást. Tényleg csak egy kis vírus szaladt át rajta, csütörtökön már ment napközibe, és nincs semmi baja. Vagyis néha - alvás közben/után - köhög, de az még a megfázás maradéka, és amúgy sem vészes.

Aztán pénteken megkezdődött a húsvéti ünnepségsorozat. Nagypéntek miatt Bencénél nem volt ovi (egyházi ovi ugyebár), úgyhogy pénteken ő is ment Kincsővel a napközibe megőrzésre. Pont jókor, mert Ili néniék nagyon készültek. :) Nagy élmény volt nekik a kertben keresgélni a tojásokat, csokikat a bokrok alatt! Amúgy azzal foglalatoskodtak egész nap, hogy vágtak. Élvezik, hogy ollóval vághatnak. :)) Rengeteg bedobott szórólap, reklámújság van ott is, azokat vagdossák apró fecnikre. Mikkel el lehet szórakoztatni egy gyereket...:))

Szombaton anyuékhoz mentünk, ahol húsvéti nyuszitorta várta őket. :) Lényegében a csokimáz tetejét sok cukortojás, csokinyúl, és marcipánrépa díszítette. :)) Anyu nagyon kitett magáért, és nagyon tetszett a gyerekeknek is.

Ma a fiúk Líviáékhoz mentek húsvétozni, és meg addig kitakarítottam Kincsővel, festettünk tojást, kidíszítettük a lakást, raktunk ki sok csokitojást, meg amik kellenek. A kertből hoztam be aranyesőt is az asztalra, de akartam még szerezni valami virágot (tulipán, nárcisz mondjuk), de persze semmi nem volt nyitva. Végül elmentünk mozgólépcsőzni a Camponába, meg sétálni egyet. Amit jól is tettünk, mert végre láttam magamnak táskát 3,5 hónap után! Igaz csak a kirakatban, mert az az üzlet is zárva volt. :)) De holnap megveszem.

Holnap pedig Bence elmegy apámmal locsolni mindenfelé, de előtte jön hozzánk is a nyuszi. Kapnak kifestőt, színes ceruzát hozzá, esernyőt (hát, azt vettem mindenkinek, amikor megláttam, és úgy döntöttem, hogy ez épp alkalom, hogy megkapják, és amúgy is esik mostanában...), meg ugrálós békát mindenkinek (azt a régit, ami még nekem is volt, tapadókoronggal a rugó alján), és asszem ennyi. Pár apróság. Meg persze egy zsáknyi csoki, aminek egy része kint van már az asztalon.

Úgyhogy jól telik nekik a Húsvét, csak kicsit túl vannak pörögve, és elég kimerítőek számomra. Lehet, hogy a hidegfront, nem tudom. :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr105519050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dóri 2012.04.10. 12:49:31

Gondolom ma veszed meg a táskát, mert tegnap is Húsvét hétfő volt, zárva minden :) Levike és Lilla nagyon cukik voltak szombaton. Épp indulóban volt mindenki, amikor is Lilla odament Levikéhez, és puszit nyomott az arcára :) Levikénk meg szégyenlősen mosolyogva elfordult, majd mondom neki, hogy de cukik vagytok, adjál Lillának puszit :) de csak elfordult szégyenlősen :) Aztán Lilla megint odament és az orrára adott puszit :)) Zabálnivalóak voltak :))

8249 2012.04.11. 22:15:05

Igen, a táska tegnap be lett szerezve! :)
süti beállítások módosítása