Hi!

Szegény nagyszülőknek nem lehetett egyszerű dolga, míg én regenerálódni voltam pár napot, mert mindenki beteg volt, de nagyon. 2 nap lázmentesség után megint belázasodott a két nagy, mindenki köhög, folyik az orruk... El is lettek kicsit szeparálva, Kincső Líviánál volt hétfő óta. Levente már a legegészségesebb, ő antibiotikumot is szedett múlt hét óta. Igazából még kicsit folyik az orra, de őt ma már vittem bölcsibe. Ami szintén elég izgalmas élmény volt, mert beértünk, nem volt az öltözőben senki, és a teremben is csak 3 gyerek. Kiderült, hogy a 25 főből 5 jár csak jelenleg (az 5 gondozónőből meg 2), mert mindenki beteg. De ilyen lázas, visszaesős akármik. Tüdőgyulladás is. Tényleg minden. Leventével ma kibővült a létszám 6-ra. :) Délután se volt tumultus az öltözőben, és Leventén kívül már csak egy kislány volt bent...

Kincsőt munka után elhoztam Líviától. Neki eléggé folyik az orra, de úgy nézem, hogy más baja már nincs, bár még nem tért vissza a színe. Ettől függetlenül ő holnap mehet napközibe, mert orrot fújni ott is tud, fertőzni pedig már nem fertőz. (Az csak az első 2-3 nap, mint megtudtuk a dokinénitől.) Igazából mindenki megkapta az igazolását, hogy olyan állapotban vannak, hogy mehetnek közösségbe, ha gondoljuk, úgyhogy írjuk rá a dátumot, ha mennek.

Aztán, Kincsővel más élményünk is volt ma. Nekilátott ma szakadni a hó, és hirtelen járhatatlanná váltak az utak. Persze pont akkor, amikor mi voltunk úton. :) Álltunk a piros lámpánál, és hátulról belénk szaladt egy autó. Ripityára törte a hátsó lökhárítót. Úgyhogy cicámmal megvolt délutánra a programunk, bár legszívesebben csak feküdtem volna az ágyban, mint tegnap, mert én sem gyógyultam még meg. Elég kimerült és gyenge vagyok egyfolytában. :(

Bence még anyunál van, de szerencsére ma már nem volt láza. Folyik az orra, és köhög. Viszont mára anyu is megbetegedett, úgyhogy remek ez a vírus. :/ A farsang holnap lenne Bencének, de idén is lemarad róla. :( Legalább tudom, hogy ezért nem volt krokodil az Ikeában, meg sehol jelmezben, hogy ne vegyem meg feleslegesen. :)) Kincsőnek viszont szerzek be tündérkés cuccokat a Régióban jövő hétre. Addigra tuti meggyógyul.

Úgyhogy, ez a hetünk még ilyen döglődős lesz, de jövő héttől visszatér minden a rendes kerékvágásba - remélhetőleg.

És köszönöm a nagyszülőknek a sok segítséget!!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr225519029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dóri 2012.02.15. 23:22:24

Ó szegénykéim...:( Sajnálom! Jobbulást mindenkinek! Nyafi!

8249 2012.02.16. 00:20:48

Köszönjük szépen! :)
süti beállítások módosítása