Medellin 2012.02.11. 11:48

Mindenki beteg

Hi!

Szerdán írtam ugye, hogy Levente belázasodott a bölcsiben, el kellett hozni. Volt nála kint az orvos csütörtökön, kiderült, hogy kezdődő középfülgyulladás, ami azért izgi, mert előtte lévő nap még semmi baja nem volt. Egyszerre kezdett el folyni az orra, köhögni, belázasodni, és begyulladni a füle... Szép. Kapott egyből antibiotikumot, és már most sokkal jobban van, már jól is alszik, de szerdáig nem mehet bölcsibe, akkor kell visszavinni orvoshoz. És akkor most ezek voltak a jó hírek. :)

Tegnap reggel úgy keltünk, hogy mindenki köhögött. Mondtam az oviban, hogy ez van, figyeljék Bencét, de ne küldjék már egyből haza, ha kettőt köhög, mert az elmúlt két alkalommal is az volt, hogy hazaküldték, az orvos meg vissza, hogy nincs semmi baja, tél van, kicsit meghűlt, köhög, ennyi. Tehát, mentem Bencéért délután, és ott ült az óvónő ölében, aki épp a lázát mérte. 38 fok... De nem hívna fel, ááá, dehogy! Mert reggel "leszúrtam", úgyhogy ott ült nagy mártír arccal, hogy akkor legyen meg anya akarata, csakazértsem fog telefonálni, érezzem majd magam én szar anyának, hogy a gyerek bent van lázasan. Nem először tapasztalok ilyen szánalmas játékokat óvónők kapcsán, de ez őket minősíti. Aztán mentünk Kincsőért. Délelőtt hőemelkedése volt a napköziben, nem evett, kapott Nurofent, az helyrerázta. Estére viszont... Szerintem én voltam a legszarabbul. Hárman három irányba fetrengtünk a kanapén. Én úgy éreztem magam, mint akinek magas láza van, pedig nem voltam lázas, de mozdulni sem tudtam. Fél 7-kor betoltam mindenkit az ágyba (el is aludtak), én meg átvonszoltam magam a hálóba, és 7-kor már ágyban voltam. Jó szar éjszakánk volt, hol ez kelt sírva, hol az, aztán hol velem aludtak, hol tévét néztek, attól függően, milyen állapotban voltak. Felváltva adagoltam beléjük a teákat, lázcsillapítókat, köptetőket, miközben az összeesés határán voltam. Remek éjszakánk volt. Én konkrétan este 7-től délelőtt 9-ig voltam ágyban, mert a fekvésen kívül mást nem tudtam csinálni. Jó, persze fel kellett mindig ugrálnom mindenért egész éjszaka, de nagyrészt pihentem.

A helyzet most sem jó. Kincső nemrég kapott lázcsillapítót, fázik, nagyon bágyadt. Bence most jól van, de ő 9 körül kapott lázcsillapítót utoljára. Én jobban vagyok, de ma még semmit nem is ettem. Mondjuk a gyerekek se nagyon, csak kekszet, meg ropit.

Holnaptól pedig... Igazából én holnap utaznék el pár napra. Ami nem gond, mert pihenni Egerben is tudok, de így a nagyszülőkre marad 3 beteg gyerek... Ennek ellenére anyuék forszírozzák, hogy menjek csak, ki kell pihennem magam.

Úgyhogy, felénk most ez a helyzet, de reméljük, hogy hamar túl lesz rajta mindenki.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr145519028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása