Medellin 2012.02.01. 19:43

Helyzetjelentés

Hi!

Tegnap rendhagyó este volt, mert anya eltűzött kicsit koncertezni, a gyerekekre pedig Reni felügyelt. Persze mindezt úgy, hogy javában ébren voltak, amikor Reni megjött, javában ébren voltak, amikor készülődtem, és egyáltalán nem aludtak még, amikor elmentem. Azaz látták, és tudták, hogy megyek el. A nagyokkal nem is volt semmi gond, de Levente... Az ágyában kellett volna feküdnie mesét hallgatni, helyette, mint az árnyék követett a lakásban mindenhová, míg szaladgáltam a fürdő és a szekrényem közt, és teljesen kétségbe volt esve. Nem akart a szobájába menni, nem akart lefeküdni, semmit nem akart csinálni, ami nem a lábamtól történik 2 centire. :)) Én nem is tudom, Reni hogy nyugtatta meg, hogy ne jöjjön ki villanyoltás után a szobából, míg én az estére letöltött filmet készítettem neki elő a gépen... Nem mondom, Levente kicsit anyás. A téli szünet óta a bölcsibe is alig lehet betuszkolni. Ha épp bent van már Ági néni reggel, amikor beérünk, akkor bemegy magától, de ez heti egyszer, ha előfordul...:)

Ma reggel meg Bence cipőjét kellett megszerelnem, pedig igencsak igyekeztem volna munkába, lévén hó eleje van, reggeltől estig ülök a gép előtt lényegében... Az történt, hogy kapott új tornacipőt, mert a régit kinőtte. Volt szép motoros minta az oldalán, nagyon vagány volt. Ma szerda van, tehát torna, tornaruhában kell beküldeni őket  terembe. Otthon már szépen befűztem a cipőfűzőt, az oviban pedig megvolt a főpróba. Legnagyobb megrökönyödésemre 3 színes lámpácska kezdett el villogni a motorok kerekén, meg talán a sisakon, amikor felhúztam Bence lábára..:))) Ő természetesen el volt ragadtatva a látványtól, hogy micsoda cipője van, én meg kiborultam, hogy nem öltöztetem vásári majomnak a gyereket, és amúgy is beszólnának érte. :) Úgyhogy nekiláttam Bencécském legnagyobb bánatára cipőt boncolni. :) De tényleg olyan szótlanul, szomorúan nézte az eseményt, hogy nem lesz vagány villogós cipője, de még csak az kéne, hogy tornaórán ezzel legyen mindenki elfoglalva. :)) Kiszerelni nem tudtam, mert az anyag alatt van a lámpa, de a talpból ki tudtam szedni a házat, és kivettem az elemeket. Mondtam neki, ha arról van szó, akkor visszateszem az elemeket, és újra fog villogni a cipője, ez kicsit megnyugtatta a kis pockot. :)

Amúgy nincs semmi különös, mindenki egészséges, rutinosan telnek a napok, semmi esemény nincs. Kincső egy ideje megint végigalussza az éjszakákat, nem kel fel 10 körül hisztizni, annak is örülök. :) És tovább is alszanak reggel, fél 7 körül kelnek fel. Csak megszokták, hogy nincs értelme előbb kelni. :)

Levente egyre többet beszél, próbál minden szót utánozni, amit mondok. Bence esténként, és hétvégenként reggel is egyedül öltözik már, amikor nem sietünk sehová. Kincső tud bukfencezni, ő is lemászik már az emeletes ágy tetejéről létra nélkül (ezt már Levi is megcsinálta egyszer - esés nélkül!), és hetek óta csak és kizárólag Micimackót néznek itthon. Még Kincső kapott Tibitől 2 DVD-t karácsonyra, és úgy megtetszett nekik, hogy azóta letöltöttem az összeset a netről. :)

Holnap pedig megint csajos este lesz.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr825519024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dóri 2012.02.03. 10:56:13

Tőlem is kapott ám Kincső "Hello, Kitty"-s DVD-t :) Bár szerintem még nem nézte. Remélem a basszus szót nem utánozza le Levi, mint annak idején Bence :D Hát nagyon cuki lehet az a tornacipő :)
süti beállítások módosítása