Medellin 2012.01.20. 20:19

Heti beszámoló

Hi!

Kicsit beteges hetünk volt, ha nem is volt annyira vészes.

Olyan idő van, amilyen, hűvös, esős, ilyenkor aztán elő tud jönni bármi. Kis orrfolyás, köhögés... Főleg köhögés nálunk. A héten már megint az volt, hogy Bencét hazaküldték az oviból - pontosítok, be kellett menni érte :) - meg nagyon köhögött. Persze ez volt ősszel is, amikor el kellett hozni, majd otthon volt 3 napot + hétvégén, teljesen egészségesen. Most is levitte anyu orvoshoz, aki megállapította, hogy nem beteg, nem vírus, nem baci, sima meghűlés. Mert olyan az idő. Ennyi. Kapott is igazolást. De mindig csak az egyik óvónő küldi haza, nem értem, mi baja van... Látszik is Bencén, hogy nem beteg, jó a kedve, az étvágya, ugyanúgy telnek a napjai, mint amúgy, csak köhög mellé. Nem fertőző, az tuti. Itthon amúgy szinte semmit nem köhög, csak megint bent volt 1-2 ilyen napja. De nem is náthás.

Aztán Levente a másik. Ő két napja köhög  nagyon, vagyis ma kevésbé. De tudom, hogy ő sem beteg, mert semmi baja nincs amúgy. A bölcsiben mondták, hogy ez van, figyeljem, döntsem el, hogy viszem-e, mert ők csak lázzal, hányással, vagy hasmenéssel küldhetnek haza gyereket. Úgyhogy Levi volt egész héten bölcsiben, köhögni ott is tud, nem csak itthon... A lényeg, hogy nem beteg gyerek, aki ápolásra szorul, mert neki sincs semmi gondja, baja amúgy.

Kincső egészséges...:)

Úgyhogy túl sok esemény nem is történt velük a héten. Mondanak sok vicceset, amiket mindig elfelejtek megírni Twitterre, tegnap beledobtak két tekercs wc papírt a wc-be, annak nagyon nem örültem, Kincső ma egy használt (értsd: még vizes) színfogó kendőbe törölte a fenekét wc papír helyett, úgyhogy van esemény mindig, bőven...

Levente ma telepakolta pufival a bevásárlókosarat, míg Bencével játékot választottunk egy polcról, Kincső pedig a héten megtanult végre sálat kötni, amit bő egy hete gyakorolt már.

Bence meg lett dicsérve az oviban, hogy nagyon ügyesen kirakózik (itthon pedig nincs kirakónk), maminál pedig sokat szokott memóriakártyával, meg egyéb kártyákkal (pl. Fekete Péter) játszani. Ügyes, okos fiú. :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr635519022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása