Hi!

Jó hírek vannak Bencével kapcsolatban. Éjszaka lázas volt, de nem kapott semmit, mert nyugodtan aludt, és reggelre meg is gyógyult lényegében. :) Úgy látszik a láz kinyírta a vírusokat, vagy amik voltak benne. :) Ma egész nap semmi baja nem volt, nem lázasodott be, nem fájt semmije, a nyirokcsomó-duzzanat visszament, és étvágya is volt egész nap, holott előző nap egy falatot nem evett. Ha most este/éjszaka sem lesz baja, meg reggelre sem, akkor megy oviba. Valami átfutott rajta, ennyi. Vagy tényleg a vacsi készítette ki, amire így reagált a szervezte, vagy nem tudom. :)

Kincső és Levente Líviáéknál voltak. Kicsi fiamra rengeteg panasz érkezett, hogy egész nap kezelhetetlen, hisztis, ellenkezik, semmi nem tetszik neki, nem játszik, csak kóvályog, engem akar, úgyhogy nem volt jó napja/napjuk. Nekem már inkább, mert szabadnapos voltam, úgyhogy csináltam sok hasznos dolgot. Meg kevésbé hasznosakat is. :)

Levente amúgy este már cuki volt, meg bújós, meg huncut, de látszott rajta, hogy baromi fáradt, kicsit nyűglődött is, ha hiszti nem is volt már. Fél órával fektettem őket előbb. Hamarabb nem mertem, mert akkor meg túl korán kelnek nekem. :))

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr685519021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása