Hi!

Ma nem teljesen úgy sikerült a napunk, ahogy azt terveztem. Hajnali fél 6-kor arra keltem, hogy Bence áll az ágyam mellett, sarkában a másik két gyermekkel, és közli, hogy fáj a hasa. Tehát, ott kezdődött a nap, hogy hajnaltól ébren voltunk. Utána Bence közölte, hogy fáj a homloka. Reménykedtem benne, hogy azért, mert nagyon keveset aludt. :) A hasfájását pedig próbáltam a tegnapi vacsira fogni, amikor a túrós táskától, a meggybefőttön át a pudingig és kakaóig mindent megevett, megivott. :) A meggy pedig nem annyira kompatibilis a kakaóval pl. :)) Induláskor a kocsiban megjegyezte, hogy fáj a lába, pedig nem ütötte be. Itt már nagyon nem örültem, de még megkockáztattam a bábszínházat. Leventét leadtam anyunál, mi pedig mentünk tovább. Elaludt a kocsiban 9 körül... Hát, reménykedtem, hogy azért, mert korán kelt. :))) Mikor megérkeztünk, és felkelt, akkor kicsit melegnek tűnt, de reménykedtem, hogy csak nagyon be van öltöztetve...:) Kétség kívül gyanús volt az is, hogy nem reggelizett.

Mindenesetre hol az ölemben ülve, hogy a paraván előtt a párnákon ülve megnézte Kincsővel az első felvonást, tetszett is neki, de szünetben megkérdeztem, hogy van, hazamenjünk-e, és azt mondta, hogy nincs jól, menjünk haza inkább. Mondta, hogy fáj a nyaka. Megnéztem, jól be vannak duzzadva a nyirokmirigyei. Úgyhogy kész a diagnózisom: beteg.

Amúgy a Mazsola és Tádét néztük meg, azaz csak a Mazsolát. Én konkrétan aludtam a gyerek fejére támaszkodva, néha felriadtam, hogy billenek oldalra. :) Asszem csak az első negyed óra kötött le, aranyos volt, de a sötét, meg a fáradtság, meg minden, eléggé megtette a hatását.

Anyunál kapott Nurofent, aztán hazaugrottam a cuccaiért, mert most ott lesz pár napig. Hétvégén biztos, aztán hétfőn leviszi anyu orvoshoz, ha nem javul, és csak reméljük, hogy a kicsik nem kaptak el most se semmit.

Kincső sokat hisztizik mostanában, Levente egyre többet beszél, de nagyon cukik, és aranyosak. :) Mostanában Bence is egyre többet udvarol, hogy mennyire szeret, és ölel, Kincső meg amúgy is. Kis cica. Egész nap bújik, ölelget, puszilgat, ha épp nem hisztizik. :)) Édesek. :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr365519020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása