Medellin 2011.12.24. 19:54

Karácsony

Hi!

 

Bence éjszaka anyuéknál aludt, mert beteg, és ne kelljen ide-oda szállítani őt. Délelőtt itthon játszottak a kicsik, és 11 körül mentünk át anyuékhoz. Nagyon cukik voltak a gyerekek, nagyon örültek egymásnak, ott ölelgették egymást az ajtóban. :)

Alvásidőben én hazajöttem fát díszíteni, ajándékokat kitenni, szépen megteríteni, aztán visszamentem. Ébredés után pedig jött a nagy meglepetés a babáknak. :) Nagyon toporzékoltak már a várakozástól, mert még kicsit nem jöhettek le ébredés után, de csengőszóra megindult lefelé a menet. :))) Bence rohant, Kincső sikított ("Hol a ki Jézus? Hol a kis Jézus??"), Levente pedig álmosan és nyűgösen totyogott mellettem. :)

Miután mindenki örült a fának, meg a sok ajándéknak a fa alatt, és elkezdődött a bontás. Én Leventének segítettem, úgyhogy az ő reakcióját tudom csak leírni. Meglátta az autót, kikerekedett a szeme, felugrott majd kb. leült meglepetésében, utána kikapta a kezemből "Autó! Autó" felkiáltásokkal, és körbehordozta a lakáson, mint a véres rongyot, és mindenkinek odadugta a fejébe, hogy "Autó." :))) Meg kellett zabálni! :) Nagyon édes volt. :) Amúgy kapott kb. 4 autót, amikkel el is foglalta magát fél délután.

Kincső kapott úgy 3 szett konyhafelszerelést, különbözőeket, csini pólókat, valami kis pónit kiegészítőkkel, talán még valamit, de nem tudtam követni a sok ajándékot. :)

Bence kapott valami zeneeszközt, nem tudom, hogy mi a neve, egy orvosi táskát felszerelésekkel (írtam már, hogy orvos akar lenni, ha nagy lesz?), Transformers-t, szintén v.mi ruhadarabot, mesekönyvet (bár abból 3-at hoztam haza, nem tudom, hogy ki, melyiket kapta), meg talán még valamit...:))

Úgyhogy játszottak, ettek, és 5-re hazajöttünk szintén karácsonyozni. Itthon már nagyobb hiszi volt, mert mindenkinek Bence ajándékai kellettek, nem is értem...

Kincső kapott egy új hátizsákot, Hello Kitty-set, meg egy gyöngyfűző készletet. Levente egy autót (katonai, ponyvás, lehet pakolni bőven a hátuljába), meg egy DVD-t (Szezám utca egyik része). Bence pedig egy hatalmas kalózos szettet, meg egy spongyabobos esernyőt. Az esernyő az abszolút favorit volt, mindenki átszellemülten ült/állt alatta, és a fél estémet én is az ernyő alatt töltöttem szerintem. :)) Levente pedig visítva és ordítva a kalózok ágyúgolyóit akarta egyfolytában elorozni Bencétől, úgyhogy még "verekedés" is volt. Képeket majd teszek fel valamikor.

Este Süvi fürdetett, míg én elpakoltam, utána 2 mesét is elolvastam az új könyvből, a lelkes gyerekek pedig még most sem alszanak. :) Holnap Líviáéknál karácsonyoznak.

Az egész ünnep különösebb fennakadások, hisztik, és minden nélkül folyt le, de ez már csak évről-évre egyszerűbb lesz velük. Jövőre lehet normális, nagy(obb) fát is venni, most is úgy tűnik, hogy Leventétől sem kell már félteni, nem fogja magára húzni. :) Édesek voltak, lelkesek voltak, én sem őszültem meg, úgyhogy utólag visszagondolva a napra, minden remekül sikerült!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr915519015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása