Medellin 2011.12.21. 20:10

Év vége

Hi!

Ma volt az utolsó nap a gyerekeknek az oviban, bölcsiben, mindenhol. Azaz Bencének ma már nem is volt ovi, így egész nap a napköziben lehetett Kincsővel, míg én dolgoztam. Levente meg bölcsiben volt még.

Mostanában egyébként elég későn alszanak el, majdnem fél 9-re. De már hagyom őket beszélgetni, szerintem jó az nekik, és nem mellesleg nem 6-kor kelnek így (legalábbis nem mindig, és nem mindegyik), hanem ma is én keltettem őket fél 7-kor, hogy időben el tudjunk indulni.

Mindenki hozott haza v.mi kis ajándékot, díszt, karácsonyi gyertyát, mézeskalácsot, feldíszített tobozt, ilyeneket, úgyhogy fel is aggatom őket valahová. :)

Mára Bence is elkezdett köhögni, de szerencsére kihúzták a téli szünetig, senkinek nem nem lett nagyobb baja, inkább máris gyógyulgatnak. Reggel kapnak egy köptetőt, és ennyi a kúra igazából.

A következő 2 napban a nagyszülőknél lesznek elhelyezve, mert én még dolgozom, de jövő héten végig itthon leszek, és ők is.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr935519014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása