Medellin 2011.12.18. 19:49

Babás délután

Hi!

Tegnap nem mentünk anyuékhoz, mert délutánra vendégeket vártunk. Úgyhogy anyu jött át babázni, meg hozott ebédet nekünk, ha már megfőzött - mint minden hétvégére. :) Amúgy Kincső pocsékul aludt, át is vittem magamhoz aludni, hogy tudjak már én is pihenni. Nem igazán sikerült, mert már ebéd előtt elaludtam (többször) a kanapén, míg anyu sürgött-forgott a konyhában. De konkrétan az az állapot, hogy hiába akarom nyitva tartani a szememet, nem megy. Kiájultam a fáradtságtól lényegében... Úgyhogy a délutánt egy energiaitallal indítottam, nehogy bealudjak a szoba közepén, míg vendégség van nálunk. :)

Gabiékkal jó rég találkoztunk, bár a nagyobbak nem annyira, mert mentek velük együtt kirándulni Süvi kíséretében most ősszel. Úgyhogy nagyon jó délután kerekedett, nagyon jól érezte magát mindenki. Kata Bencével egyidős, pár hónap van csak köztük, jól meg is beszélték, hogy mindketten 4,5 évesek. :) Dani volt a legkisebb, most egy éves, de egy hangja nem volt, szépen nézelődött és játszott ő is. Bence szokás szerint pörgött ezerrel, produkálta magát, dobálta a játékait, ami néha valaki fején landolt...:/ Jó mérges voltam rá, ezerszer rászóltam, de ilyenkor minden hiába, megőrül teljesen. :) A lányok szépen játszottak, hiszi sem volt, gyurmáztak is, Levente vitt almát Daninak, úgyhogy tényleg nagyon édesek voltak. :) Kincső mondjuk nem tudom, mennyire volt elvarázsolva, mert fektetés előtt nézelődött még körbe, hogy hol vannak a Katáék...:D Akkor már kb. egy órája hazamentek...

Most éjszaka Levente aludt pocsékul, ma ő kötött ki az ágyamban fél 6-kor. :) Egy órára meg elkezdtek szállingózni a többiek, és mindenki bebújt mellém a takaró alá, nagyon édesek voltak. :) Hétköznap nem szoktak, amikor felkelnek, akkor én már nem vagyok ágyban...

Ma pedig a 2 nagy Líviáékhoz ment, mi meg Leventével elindultunk vásárolni. Voltunk pl. a Régióban délelőtt, ami nagyon szórakoztató volt. Ezren voltak, az egy dolog, de Levente volt velem! (Vele lehetetlen vásárolni, mert mindent leszed, és vihogva elszalad.) Úgyhogy beletettem egy bevásárlókocsiba, hogy ne szedje szét az üzletet (nem mintha elfértem volna kocsistul a sok ember közt a sorokban), de ez persze nem tetszett neki. Úgyhogy, gyakorlott anyuka lévén, sorra emeltem le a játékokat a polcokról, és nyomtam a kezébe. Ha megunta, akkor pár sorral odébb letettem egy másik polcra (nem a gyermeket), és adtam egy újat a kezébe. :)) De szerintem jobban járt még így is mindenki, egy hisztiző gyerek kiborítóbb lett volna... Nekem mindenképp. :))

Délután pedig voltunk többek közt a Camponában, ahol nem sikerült semmit vennünk, de legalább vonatoztunk egyet körbe. :) Van ilyen ingyenes kis vonat, ami végigmegy a Camponán oda-vissza. Jó volt, hogy velem volt a gyerek, mert egyedül nem ültem volna fel rá, mert azért mégsem, de így megtehettem, és szórakoztató volt. :)) És még szaloncukrot is kaptunk, de természetesen mindkettőt Levi ette meg. Én pedig végignézhettem szépen a boltok kínálatát a kirakatokban, a fenekemen ülve.

Egyébként köhög mindenki (Bence nem annyira), de más bajuk nincs. Viszont már csak 2 nap van a bölcsiből, oviból, kizárt dolog, hogy itthon maradjanak, bőven elég, hogy idén már nem mennek utána, és akkor meg kell oldani a felügyeletet. (Ami meg is lesz, csak ne kelljen már erre a 2 napra is...) Igazából alváskor köhögnek, a fekvés nem tesz jót nekik, de napközben nincs nagyon gond. Kapnak köptetőt, aztán ennyi.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr405519013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása